LGS taban puanları kaç olur?

Antalya Yusuf ziya öner fen lisesi(2023 488) ile Antalya adem tolunay Anadolu lisesi(2023 471) taban puanları bu sene tahmini kaç olur?

Denem sınavlarından daha kolay olacak diyorlardı. Denemede 470 filan alıyordum LGS de 446 çıktı. 🤬

Hocam soruları inceledim. Sınavda Türkçe gördüğüm üzere her seneki türkçeydi. Din-inkılap-İngilizce zaten her sene kolay oluyor. Matematiğe baktığımızda ilk sorular aşırı kolaydı ve matematiğin kolaylaşacağı bariz. Fende de hemen tık diye yapılabilecek sorular da vardı açıkçası. Sınavın puanları şu ana kadar en yüksek puanlar olabilir gibi geliyor maalesef. Bu arada İstanbul Üsküdar haydarpaşa lisesinde okuyorum. Eğer 480-490 aralığında yapan varsa bana yazabilir lise önerebilirim. Dediğiniz fen lisesi 495 olur bence. Anadoluysa 480 olur.

Biraz saçma puan hesaplamasi olmuş hocam her sene puanlar aynı şekilde hesaplanmiyor bu sene sınav kolay veya zor diyelim siralamalar da ona göre degisecek yani sizin puanınız 446 değil muhtemelen . Sizin hesapladiginiz puan geçen seneye göre
Cevap anahtarı ve kitapçıklar yayınlandı. İşaretlediğim şıkları az çok hatırladığım için kontrol ettim sonra puan hesaplama sitesinde hesapladım. Standart sapma ve kodlama hatası yok ise 446 puan.

Hocam soruları inceledim. Sınavda Türkçe gördüğüm üzere her seneki türkçeydi. Din-inkılap-İngilizce zaten her sene kolay oluyor. Matematiğe baktığımızda ilk sorular aşırı kolaydı ve matematiğin kolaylaşacağı bariz. Fende de hemen tık diye yapılabilecek sorular da vardı açıkçası. Sınavın puanları şu ana kadar en yüksek puanlar olabilir gibi geliyor maalesef. Bu arada İstanbul Üsküdar haydarpaşa lisesinde okuyorum. Eğer 480-490 aralığında yapan varsa bana yazabilir lise önerebilirim. Dediğiniz fen lisesi 495 olur bence. Anadoluysa 480 olur.
Hayır öyle olmayacak 2023 e bi baksana aşırı kolaydı. 2023 en kolay seneydi. Bu sene 22 ye benzer ama aşağısında mı yukarısında mı olur bilemem. 5 gün sonra açıklanıyor zaten görürsün. Ama kesinlikle en kolay ve puanların en yüksek olduğu bu sene değil.

Antalya Yusuf ziya öner fen lisesi(2023 488) ile Antalya adem tolunay Anadolu lisesi(2023 471) taban puanları bu sene tahmini kaç olur?

Denem sınavlarından daha kolay olacak diyorlardı. Denemede 470 filan alıyordum LGS de 446 çıktı. 🤬
Harbiden hep öyle diyorlardı denemelerim 430-440 lgs de çıkan 405.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı