LGS yeni nesil soru yapamamak

usena

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Google Developer
Arkadaşlar merhaba, LGS'ye hazırlanıyorum ve yeni nesil matematik sorularını anlıyorum, konu işleme gelince işin ortasında takılıyorum ve ya devam ettiremiyorum, ya da başka alakasız yerlere sapıyorum. Yeni nesil soruları doğru yapmam için bana ne yapmam gerektiğini söyler misiniz?

Sana önerim bir hocadan yardım almak okuldaki hocana ve ailene bence bunu sor Technopat Sosyal'e soracağına ama yine de sana birkaç tavsiye bende yeni nesil soru başlarda yapamıyordum 1. soruyu bütün kelimelerine kadar çok dikkatli bir şekilde oku hiçbir kelimeyi atlamadan 2. yeni nesil soru çözmeden önce konuyu dikkatlice öğren sonra eski nesil soru çözüp yeni nesil soru çöz 3.bir yeni nesil soruyu çok uğraşıp çözemediysen önce 15-20 dakika kafanı dağıt dersi tamamiyle unutup sonra sakin kafayla çöz benim tavsiyelerim bu ama ailene ve öğretmenlerine bu konuyu konuşman çok daha mantıklı olur ve daha rahat ve hızlı sorunu çözebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…