LGS'de 380'den 420'ye çıkılabilir mi?

Vakit az kalmış ama deneme çözüp eksik olduğun konulara iyi çalışırsan alırsın inşallah. Denemelerden 450 alan ben geçen seneki sınavdan 432 aldım herşey sınav anına da bağlı aslında. Moralini bozma son günler iyi çalış.

Soru yukarida da gördüğünüz gibi normalde 380-350 arası alıyorum. LGS'de 410 420 alir miyim?

LGS sınavı aşırı kolay diye hatırlıyorum eğer zor deneme çözüp 380 alıyosan dert etme bilmiyorum kötü bir tavsiyemi ama bana sorarsanız LGS pek de bir halta yaramıyor önemli olan senin lisedeki çalışman ha anadalo lisesine gitmişin ha fen kardeşim ne fark eder.

Şu an Anadolu lisesinde okuyorum ve her şey sınav anında belli oluyor. Normalde 400 alıyordum denemelerden ancak kendimi biraz psikoloji açısından geliştirdim yani demek istediğim sınav anında kaygını iyi yönetmelisin. Ve 420 aldım LGS'den bir de bu sınav o kadar zor bir sınav değil yapabilirsin.

Şu an Anadolu lisesinde okuyorum ve her şey sınav anında belli oluyor. Normalde 400 alıyordum denemelerden ancak kendimi biraz psikoloji açısından geliştirdim yani demek istediğim sınav anında kaygını iyi yönetmelisin. Ve 420 aldım LGS'den bir de bu sınav o kadar zor bir sınav değil yapabilirsin.
sene?

Hocam konu açılalı bayağı olmuş, meraktan soruyorum kaç puan çektiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı