LGS'de yerleşemeyince ne yapılmalı?

crexy.ee

Decipat
Merhaba arkadaşlar, açıklandı sonuçlar ancak yerleşemedim. Moralim çok bozuk, 3 okul yazmıştım. Benim OBP 85.4700 civarı.
1. okul 88 OBP.
2. okul 87 OBP.
3. okul 86.0402 evime en yakın olan.
Böyle yaptım tercihleri ancak yerleşemedim, ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla sadece Anadolu isterim dersin anadplu meslek imam hatip sıralaması yaparsın sadece.

Onlar mı belirler yoksa biz mi kuzenim elektrik elektronik mühendisliği okuyorum 3. sınıf meslek lisesine git dedi meslek bitirip M.T. O. K ile bir üniversiteye girip okursun dedi aklımda şu an meslekte bilişim ve elektrik var.

Bildiğim kadarıyla sadece Anadolu isterim dersin anadplu meslek imam hatip sıralaması yaparsın sadece.

Hocam okul kontenjan hep 0 gözüküyor ne yapacağım ben bir tane çok kötü bir okul var ortalaması 30-42 arası orada 69 boş yer var atmazlar değil mi oraya?

Son düzenleme:

Bence oraya gönderme olasılıkları var tabii üstte boş yer yoksa. Zaten varsa senin puanınla yerleşmeyen de çok yoktur.

Hocam telefona bakma fırsatım bile olmadı ama tercihler ne durumda en son yerleşememiştin ?
Haber vereceğim size hocam sonra.

Hocam telefona bakma fırsatım bile olmadı ama tercihler ne durumda en son yerleşememiştin ?
Hocam yerleşemedim kaymakamlığa gidip evime yakın olan imam hatip yazdım düşük puanlı sonra nakil deneyeceğim.

Son düzenleme:
Evet böyle daha hızlı yerleşebilirsin. En azından artık bir okulun var yani.

Hocam oradaki kadın nakil oluyor dedi her hafta onları yaparak yerleşebilirbiyim başka okula ve onlarda kaç okul yazabiliyoruz.

Yakın değil biri 6 km diğeri 8 km uzaklıkta.

Boş olan onlar vardı tek.

Hocam oradaki kadın nakil oluyor dedi her hafta onları yaparak yerleşebilirbiyim başka okula ve onlarda kaç okul yazabiliyoruz.

Kontenjanı olan okullara yerleşirsin zaten(puanın yetiyorsa) OBP ile alacak liselerin belli bir gereken puanı yok en yüksek puanlı öğrenciden en düşük puanlı öğrenciye göre nakil alınıyor. Ve son soruna dönecek olursak sanırım 4 okul yazabiliyorsun.

Eylül ayında başlıyormuş Eylül'ün ilk haftasında.

Kontenjan açılır mı peki?

@Rapinoğlukasva

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…