İnşallah istediğim okula yerleşirim aminn.
Okulumuz iyi dedi fen lisesinden gelen öğretmenler falan var dedi okul uzak olduğu için çoğu kişiye ondan tercih etmiyorlar ve 2-3 yıldır imam hatibe sosyal medyada linç falan olduğundan tercih etmiyorlarmış o okulda da 11'e geçince bölüm seçiyormuşun 2 bölüm varmış eşit ağırlık ve sayısal mış.
Okulumuz iyi dedi fen lisesinden gelen öğretmenler falan var dedi okul uzak olduğu için çoğu kişiye ondan tercih etmiyorlar ve 2-3 yıldır imam hatibe sosyal medyada linç falan olduğundan tercih etmiyorlarmış o okulda da 11'e geçince bölüm seçiyormuşun 2 bölüm varmış eşit ağırlık ve sayısal mış.
Anadolu'dan bir farkı yok dedi onlarla aynıyız öğretmenlerimiz iyi dedi fen lisesinden gelen hocalar var dedi.
Anadolu'dan bir farkı yok dedi onlarla aynıyız öğretmenlerimiz iyi dedi fen lisesinden gelen hocalar var dedi.
Eşit ağırlık ve sayısalda 10-13 öğrenci varmış bir sınıfta özel okul gibi az kişi o zamanda sözlü puanı yüksek verilir galiba az kişi olduğundan daha iyi ders yapılır ama uzak bana işte 5.5 kilometre ve puanı düşük yerleşemediğimden il ilçe komisyonu buraya atadı biz yazdık en yakın bunlar vardı diğerleri kız meslekti ve Anadolu vardı oda düşüktü 40 kilometre uzaklıktaydı yazmadım imam hatip çıktı nakil aldırmayı düşünüyorum inşallah.
İstediğim okula aldırırım nakil.
@Rapinoğlukasva @MertYb @RoyalDolphin53
Düşüncen nedir hocam sence sendende bir fikir almak isterim fikirini paylaşırsan sevinirim.
@Rapinoğlukasva