LGS'de yerleşemeyince ne yapılmalı?

crexy.ee

Decipat
Merhaba arkadaşlar, açıklandı sonuçlar ancak yerleşemedim. Moralim çok bozuk, 3 okul yazmıştım. Benim OBP 85.4700 civarı.
1. okul 88 OBP.
2. okul 87 OBP.
3. okul 86.0402 evime en yakın olan.
Böyle yaptım tercihleri ancak yerleşemedim, ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ben sana söyleyim mi okulların puanlarını?

1. okul 94.
2. okul 88.
3. okul 87.
4. okul 86.0402
5. okul 79.4000 civarı.
Anadolu liseleri bunlar, benim OBP 85.4700 civarı. Okul kontenjan 0 gözüküyor hepsi. Siz bana önerin, çıkmasını istiyorum. Kazanayım moralim bozuldu zaten.

@MertYb

@333365 yardımcı olur musunuz hocam yukarıda yazdım.

@Mokkuş yazdıklarıma bakarak yardımcı olabilir misiniz?

5 ve 4'dene sonra 9 da OBP yükselt ve diğer okullara yerleş bende meslek imam hatip düşündüm ama kuzenimden fikir aldım baya gereksiz olur dedğimi yapın bir de hocam LGS'den kaç aldınız?

Son düzenleme:
5 ve 4'dene sonra 9 da OBP yükselt ve diğer okullara yerleş bende meslek imam hatip düşündüm ama kuzenimden fikir aldım baya gereksiz olur dedğimi yapın bir de hocam LGS'den kaç aldınız?
Bunu sordu çoğu kişiye gerekli cevabı verdim,diğer konularına veya sayfalara bakarsanız görebilirsiniz.

Anlamadım, neyi yapayım?

Neden hocam çevremdekiler hep meslek öneriyor, mühendislik okuyan kuzenim bile meslek öneriyor aklıma yattı meslek lisesi eskisi gibi kötü değil artık en düşük 70 OBP meslek liseleri onlarda bile 80-90 arası OBP'li kişiler oluyor.

Hocam benim de kuzenim mimar bende ona sordum önermedi İzmir'de 30 OBP'li meslekte var zaten tam biliyorsam sınav cevapları veriliyor onlara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı