LGS'den 25 günde 400 puan almak mümkün mü?

AIroe

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen RX 580 - 8 gb
MSI Z390 A PRO
İntel i7 9. Nesil
16 GB Ram
1.5 TB HDD
500 GB SSD
Meslek
Öğrenci
Sorum başlıktaki gibi, LGS'ye 25 gün kaldı ve durumum şu şekilde, matematiğim çok kötü, fen idare eder, Türkçe idare eder denemelerde minimum 14-15 net yapıyorum, ara derslerde iyi, sonuç olarak sayısalım sıkıntılı ve istediğim puan için sözeli fulleyip, fenden 13-14 yapıp ve matematiktenmin 5 soru yapmam lazım, özetle, okul denemelerinde 300'lerde yapan biri LGS'ye kadar sıkı çalışırsa 400 yapması mümkün mü?

Hedef= Balıkesir/Fekal lisesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum başlıktaki gibi, LGS'ye 25 gün kaldı ve durumum şu şekilde, matematiğim çok kötü, fen idare eder, Türkçe idare eder denemelerde minimum 14-15 net yapıyorum, ara derslerde iyi, sonuç olarak sayısalım sıkıntılı ve istediğim puan için sözeli fulleyip, fenden 13-14 yapıp ve matematiktenmin 5 soru yapmam lazım, özetle, okul denemelerinde 300'lerde yapan biri LGS'ye kadar sıkı çalışırsa 400 yapması mümkün mü?

Hedef= Balıkesir/Fekal lisesi.

Ders çalışma kapasitene bağlı günde en az 200 soru çözen ve doğrular çoğunlukta ise 300 puan tahminimce alırsın. Tabii bu senin sürekli yapmana bağlı testleri.

Son hafta çalışarak 360 puan aldım ama dersleri seviyordum, haylazdım sadece fazla zaman ayırmamıştım derslere ve son hafta kafam dank etti. Kapasiteye bağlı, benim o bir haftada uykum yok gibiydi.

Ders çalışma kapasitene bağlı günde en az 200 soru çözen ve doğrular çoğunlukta ise 300 puan tahminimce alırsın. Tabii bu senin sürekli yapmana bağlı testleri.
Son gün çalışıp 300 puan civarı almıştım, konu eksiğiniz yok ise iyi bir gayret ile 400'e yükseltebilirsiniz.

Okul sonunculuğundan 30 gün çalışarak 380 almıştım okul 5.liği . Tonguç yayınları ortaokul lar in ideal bence çıkacak sorulara yakınlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı