LGS'den 360 aldım diye azar işitiyorum

Ya kardeşim sen de yaza yaza Tecnophat'a mı yazdım buradaki insanlar sadece gereksiz eleştiri yapıyorlar sorsan çoğu hayatında takdir zor almış insanlar.



Reis sanırım sen sınavlardan tam puan alıyorsun em son girdiğin sınavdan kaç aldın?
Aldığım puanla yazdığımın alakasını anlamadım ama 360 düşük puan sınavın zorluğuna göre.
 
Ya kardeşim sen de yaza yaza Tecnophat'a mı yazdım buradaki insanlar sadece gereksiz eleştiri yapıyorlar sorsan çoğu hayatında takdir zor almış insanlar.
Büyük ihtimalle sende aynı duruma düşmüşsün ailenizden gördüğünüz kızgınlığı burada göstermeyin. Sizi yatıştırmamızı mı bekliyorsunuz o yüzden mi konu açıyorsunuz? Çok çalışkanım zekiyim diyorsun ne yapsın buradakiler ailenle konuşmaya mı gelsin bir daha ki sefere ders çıkar demekten başka bir şey yapamaz buradakiler.
 
Ne olursa olsun sabret. En uygun cevabı başarınca vereceksin. Annedir döverde severde unutma ki o seni her daim sever korur kollar. O sadece senin başarılı olmanı istiyor. Abin ise bişe diyemem aranızdaki samimiyet nasıl bilmiyorum. Ama bunlara inat başardığında inan hepsi bu yaptıkları için pişman olacak. Çalışmanın kökleri acı meyvesi tatlıdır.
 
Ve sana önerebileceğim şey şudur: "kabullen".
Okuma hatası yapmış olabilirsin, çok rahat çözebileceğin soruyu çözemeyebilirsin vb.
Neticeye baktığımız zaman çözememişsin. Bende benzeri çok fazla durum yaşadım fakat kabullenmekten başka yapacak bir şey yok. Evet yapamamışım diyeceksin. Eğer bu tarz savunmalara girersen şayet; dışarıdan bakan art niyetli insanlara yem olursun. Bunlara fırsat vermemelisin.
Hayatta bazı prensipleriniz olsun bunlara uyun. İleride bunların önemini kesinlikle anlayacaksınız
 

Geri
Yukarı