LGS'den 360 almak

Daha yüzdelik dilimler falan açıklanmadı, belki düzgün bir sıralama yapmışsınızdır? 360 Düşük bir puan değil ideal bence.
 
Aileni ikna edebilirsen sana abi tavsiyesi, isimi ünlü ve prestijli liselere gitmeyeceksen lisenin o leş ortamına girme aklını kaybedebilirsin. Hele ki bu son türeyen tiktok kuşağı ile birlikte. Açık liseye geçip insan gibi gerek dershaneye giderek gerek Youtube izleyerek uzaktan liseyi bitirerek YKS çalışabilirsin.
 
Hiç üzülme, zaten gittiğin lise 500 puan da olsa 250 puan da olsa kendi çalışmana bakıyor. Merak etme 9. sınıfa geçtiğinde unutursun zaten.
 
Bu arkadaşı dinleme.
 
Bence de yani daha düşük alanlar var avantajlı bakalım moral bozmayalım.

LGS çok önemli değil zaten, anneler ve öğretmenler abartıyor. Eninde sonunda bir liseye gidiyorsun, devlet okullarının hemen hepsinin kalitesi aynı. Tabii aralarında fark olan vardır.
 
Şöyle bir konu var ilk öncelikle her lisenin ortamı kötü değil. 2. olarak açık liseden gitme mevzusu bence çok zorlayacaktır. Lisenin belirli bir düzen ve temposu var ama açığa geçince o düzen ve tempo olmayacak. Ama diyorsa ki "Ben düzenli de çalışırım bana sıkıntı değil her türlü yaparım" o zaman açık lise düşünülebilir.
 
Lise sınavında %3.97'lik dilime girmiştim. Fen Lisesi seçtim ve şunu rahatlıkla diyebilirim ki artık üniversite sınavı için lisenin çok da bir önemi yok. Full youtube ve ücretsiz online eğitimler ile üniversite sınavında ilk 23kya girdim ben. Lisenin tek artısı sana arkadaş ortamı. Çok bir şey kaybetmedin emin olabilirsin. Lisede sınavlarına çalış yeter.
 
Evinde adam akıllı çalışmamış birisine direkt açığa geç mi diyorsunuz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…