LGS'den çok korkuyorum

En son denemeden 11 net yapmıştım

Eğer 200 puanlık meslek lisesine falan gitmezse o kadar da fark etmiyor. Kaç farklı profilden insan tanıdım, okulun kalitesiyle direkt bir alakası yok. Şansına bağlı o kısım.

450'lik lise ile 350'lik lise arasında öğretmenler olmasa bile eğer sınav kolay olmadığını farz edersek dağlar kadar fark var.

LGS'den önceki gün sınav için gideceğin okula git içini gez, sınıflara bak. Stresini yüksek ihtimalle azaltır.

Lise önemsiz denilemez maalesef arkadaş ortamı vb birçok etken öğrenciyi etkiler çocugu vazgectirmeye çalışmayın.

Vaz geçirmeye çalışan kim? Sadece kafaya takmamasını söylüyorum. Ben 0 stres girdim ve orta okula gitmediğim halde (2. dönem hiç gitmedim) yüksek almıştım, yani ortalamanın üstünde.

Şu an orta seviye denebilecek bir lisedeyim (geçen sene 443 ile mi ne kapattı) ve aslında lisenin hiçbir rolünün olmadığını fark ettim. Her şey sende bitiyor.

(Konudan bağımsız) şu mesaja kahkaha emojisi atanlara soruyorum komik olan ne?

450'lik lise ile 350'lik lise arasında öğretmenler olmasa bile eğer sınav kolay olmadığını farz edersek dağlar kadar fark var.
Bugüne kadar gördüğüm hiçbir okulda öğretmenler tamamen iyi olmadı. Aşırı yüksek puanlı okullarda öğretim veren kötü öğretmenler, düşük puanlı okullarda eğitim veren iyi öğretmenler bolca var. Hem madem fark öğretmenler değil, fark ne o zaman?

(Konudan bağımsız) şu mesaja kahkaha emojisi atanlara soruyorum komik olan ne?
Benim için şu an önemli olan bir şey ama muhtemelen bende 1 2 yıl sonra güleceğim galiba :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…