LGS'ye 1 ay kala 430 puan alınabilir mi?

Matematiği arttırmak gerektiğini söylüyorsunuz okey ama nasıl artırabilirm

İstediğim okul Konya Toki lisesi 420 min. %6 dilim felan yazılımcı olmak istiyorum bunları göz önünde tutarak yanıt verirseniz benim için daha iyi olur

Madem bu liseyi istiyordun neden çalışmaya şimdi başladın 2-3 ay önce sıkı çalışmaya başlasan kolayca kazanabilirdin dedikleri gibi imkansız değil ama çok zor.

Madem bu liseyi istiyordun neden çalışmaya şimdi başladın 2-3 ay önce sıkı çalışmaya başlasan kolayca kazanabilirdin dedikleri gibi imkansız değil ama çok zor.

İngilizce, Türkçe, fen, inkılap ve din... Onları artırabilirim. Asıl sorun matematiği nasıl artırabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İngilizce Türkçe fen ınkilap din onları artırabilirim asıl sorun matematiği nasıl artırabilirim?

Türkçeyi paragraf çözerek ara dersleri tekrar yaparak matematiği konuları dinleyip anladıktan sonra kolaydan zora sonra yeni nesil sorular çözmek 1 ay içinde başarılar.

Türkçeyi paragraf çözerek ara dersleri tekrar yaparak matematiği konuları dinleyip anladıktan sonra kolaydan zora sonra yeni nesil sorular çözmek 1 ay içinde başarılar.
Peki günde kaç soru ve kaç deneme çözmeliyim

Matematiğe ağırlık vermezseniz çok zor hocam.

Bu netlerle neredeyse imkansız.

Bu netlerle neredeyse imkansız.

Bu netlerle zor olduğunu biliyorum feni 18 2 Türkçeyi 17 3 boş ınkılap, din Full İngilizce 6 net yapmayı hedefliyorum matı olabildiğince zorlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…