kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 2 Haziran 2023 #1 Pazar günü sınav var ve beni heyecan bastı son günümü nasıl değerlendirmem lazım?
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 6 2 Haziran 2023 #2 Bence bir şey çalışmamalısın, dinlenmelisin.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #3 kpase dedi: Pazar günü sınav var ve beni heyecan bastı son günümü nasıl değerlendirmem lazım? Genişletmek için tıkla... Gününü rahatlamaya ve dinlenmeye verebilirsin. Film izle belki Twitch yayını olur. Tabii yeteri kadar çalıştıysan.
kpase dedi: Pazar günü sınav var ve beni heyecan bastı son günümü nasıl değerlendirmem lazım? Genişletmek için tıkla... Gününü rahatlamaya ve dinlenmeye verebilirsin. Film izle belki Twitch yayını olur. Tabii yeteri kadar çalıştıysan.
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 999 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #4 Hocam heyecana gerek yok altı üstü bir sınav çalıştıysan rahatlıkla geçersin bizde öyle oldu en azından
Hocam heyecana gerek yok altı üstü bir sınav çalıştıysan rahatlıkla geçersin bizde öyle oldu en azından
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 2 Haziran 2023 #5 kpase dedi: Pazar günü sınav var ve beni heyecan bastı son günümü nasıl değerlendirmem lazım? Genişletmek için tıkla... Sık sık derim, git Valorant'ta smurf hesap aç bol bol kill al moralin Full olarak gir sınava.
kpase dedi: Pazar günü sınav var ve beni heyecan bastı son günümü nasıl değerlendirmem lazım? Genişletmek için tıkla... Sık sık derim, git Valorant'ta smurf hesap aç bol bol kill al moralin Full olarak gir sınava.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 2 Haziran 2023 #6 Çalışma diyorum. Ben yapmamıştım. Stresin azalır.
6 668589 Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 72 Çözümler 1 2 Haziran 2023 #7 kpase dedi: Pazar günü sınav var ve beni heyecan bastı son günümü nasıl değerlendirmem lazım? Genişletmek için tıkla... Sevdiğiniz müzikleri dinleyip dersten sorudan olabildiğince uzak durun. Oyun falan oynayın. Düzenleme: Müzik dinlemeyin .
kpase dedi: Pazar günü sınav var ve beni heyecan bastı son günümü nasıl değerlendirmem lazım? Genişletmek için tıkla... Sevdiğiniz müzikleri dinleyip dersten sorudan olabildiğince uzak durun. Oyun falan oynayın. Düzenleme: Müzik dinlemeyin .
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 2 Haziran 2023 #8 668589 dedi: Sevdiğiniz müzikleri dinleyip dersten sorudan olabildiğince uzak durun. Oyun falan oynayın. Genişletmek için tıkla... Müzik sınavda kafasında çalabilir. Çok yaşadım
668589 dedi: Sevdiğiniz müzikleri dinleyip dersten sorudan olabildiğince uzak durun. Oyun falan oynayın. Genişletmek için tıkla... Müzik sınavda kafasında çalabilir. Çok yaşadım
kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 2 Haziran 2023 #9 dwarekithx dedi: Hocam heyecana gerek yok altı üstü bir sınav çalıştıysan rahatlıkla geçersin bizde öyle oldu en azından Genişletmek için tıkla... Heyecan ister istemez oluyor.
dwarekithx dedi: Hocam heyecana gerek yok altı üstü bir sınav çalıştıysan rahatlıkla geçersin bizde öyle oldu en azından Genişletmek için tıkla... Heyecan ister istemez oluyor.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.560 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Haziran 2023 #10 Vur kafayı uyu tüm gün. Son gün çalışmanın çok bir anlamı yok.