LGS'ye 19 gün kala ne yapılmalı?

19 gün kaldı diye sakın çalışmayı bırakma. Denemelerde düşük yapman eksik test çözümleri değil eksik konu çalışmandır. Tonguç Akademi'nin yayımladığı ders tekrarlarına bak ve eksik olduğun konuları teker teker incele ve üzerinde iyice çalış.
 
LGS mi hayatı etkiliyormuş? 😃 tamam kalan 2 hafta sıkı çalışsın, netini artırmaya baksın da hayatı etkileme kısmı hayli abartı olmuş. YKS için söylenebilir belki.

Gideceği lise hayatını etkiliyor tabii ki de Anadolu'ya gidip çalışmak var meslekiye gitmek var hayatını tabii etkiler düşük puanlı okuların ortamı leş bir yerden sonra onların içerisine karışıp okulu salıyorsun yüksek puanlı liselerin ortamı daha iyi ve genelde öğretmenler üstüne düşüyor ben Anadolu'dayken benim üstüme çok düştüler mesleki geçeyim dedim o ortamdan sonra mecbur Anadolu'yu okudum.
 
LGS'ye 19 gün kaldı ve ben bu yılı tamamen çalışmadan geçirdim. Türkçe D: 12 Y: 4 B: 4, Mat D: 4 Y: 6 B: 10, Fen D: 7 Y: 11 B: 2, İnkılap D: 4 Y: 5 B: 1, Din D: 4 Y: 4 b: 2, İngilizce D: 5 Y: 4 B: 1 önceki denememde sonuçlar çok daha iyiydi hatırladığım kadarıyla İngilizce 6 doğru, fen 7 doğru, inkılap 7 doğru, Türkçe 13 doğru, Din 7 doğru gibi bir şeydi. Kalan 19 günde ne yapabilirim en azından Anadolu lisesine gitsem yeter :(

Gayet yeterli. Matematikte yeteneğiniz yoksa başka derslere odaklanın.
 

Geri
Yukarı