LGS'ye 2 ay kala çalışırsak iyi bir puan alabilir miyiz?

Dediğim gibi 2 ayda fen lisesi kazanmak gibi bir hedefim yok şuan iyi bir Anadolu lisesine gidebiliyorum.Ama ailem kesin karşılaştırma yapacak milletle o yüzden yüksek almak istiyorum .
Bu arada güzel mesajlarınız için teşekkürler bu beni motive etti 😀

Normalde sınavlara çalışmadan 90 95 100 alıyorum fakat şu ana kadar çözdüğüm soru sayısı çok az olduğu için denemelerde arkadaşlarımdan düşük net yapıyorum. İlk başlarda sırf çok yanlışım çıkıyor diye soru çözmeyi bırakmıştım bunun için çok pişmanım ama zamanı geri getiremiyoruz maalesef. Şu günlerde çalışmaya başladım artık birşeylerin farkına vardım. Aslında 2 ayda fen lisesi kazanmak gibi bir hedefim yok fakat karşılaştırılacağım için yüksek puan almak istiyorum. En azından bir 350 puan alabilir miyim?

Ben LGS'ye girdiğim zaman ben de bu şekilde son 2 - 3 ay çalışmıştım. Ama 0 değildim ve konuları sadece tekrar ederek toparlayabilir haldeydim. Kendimi bu süreçte biraz düzene soktum. 410 puan ile istediğim lisenin bilgisayar bölümüne girdim. Fakat bu puan sistemi ile ilgili bir şey söyleyemeyeceğim ben LGS'ye 3 sene önce girdim.

Şu an sıfır mısınız? Öyle ise işiniz zor. Tavsiyem konuları bitirin. Sonra hemen deneme çözmeye başlayın. Ben öyle yapıyorum.

Ben senenin başından beri deneme çözüyorum ama hiç çalışmıyorum 250-300 arası alıyorum hala öyle ingyi birinden bakıyorum. Nasıl halledeceğim? İngilizceyi türkçem 15 doğru oluyor. İnkılap en fazla 3 yanlışım oluyor. Dinde de 3 yanlışım oluyor. R fende ise bu aralar 10 doğru oluyor. Mat 7 doğru. Nasıl yapacağım? Korkuyorum. Sözelde ing sayısalde mat tavsiyelerinize ihtiyacım var

Ben senenin başından beri deneme çözüyorum ama hiç çalışmıyorum 250-300 arası alıyorum hala öyle ingyi birinden bakıyorum. Nasıl halledeceğim? İngilizceyi türkçem 15 doğru oluyor. İnkılap en fazla 3 yanlışım oluyor. Dinde de 3 yanlışım oluyor. R fende ise bu aralar 10 doğru oluyor. Mat 7 doğru. Nasıl yapacağım? Korkuyorum. Sözelde ing sayısalde mat tavsiyelerinize ihtiyacım var
Normalde sınavlara çalışmadan 90 95 100 alıyorum fakat şu ana kadar çözdüğüm soru sayısı çok az olduğu için denemelerde arkadaşlarımdan düşük net yapıyorum. İlk başlarda sırf çok yanlışım çıkıyor diye soru çözmeyi bırakmıştım bunun için çok pişmanım ama zamanı geri getiremiyoruz maalesef. Şu günlerde çalışmaya başladım artık birşeylerin farkına vardım. Aslında 2 ayda fen lisesi kazanmak gibi bir hedefim yok fakat karşılaştırılacağım için yüksek puan almak istiyorum. En azından bir 350 puan alabilir miyim?

Dostum galiba senle ayni haldeyim şu an hiçbir şey bilmiyorum hedefim gunluk 10 saat calisip 400 puan almak

Ben senenin başından beri deneme çözüyorum ama hiç çalışmıyorum 250-300 arası alıyorum hala öyle ingyi birinden bakıyorum. Nasıl halledeceğim? İngilizceyi türkçem 15 doğru oluyor. İnkılap en fazla 3 yanlışım oluyor. Dinde de 3 yanlışım oluyor. R fende ise bu aralar 10 doğru oluyor. Mat 7 doğru. Nasıl yapacağım? Korkuyorum. Sözelde ing sayısalde mat tavsiyelerinize ihtiyacım var.

İngilizceni düzeltsen bile sonucuna çok fazla etki etmeyecek. Onun yerine matematik çözmelisin. Buradaki en önemli nokta yanlış yaptığın sorulara tekrar bakmak. Eğer denemeye girip sadece sonucuna bakıyorsan, hangi soruları yanlış yaptığını bilmiyorsan ne kadar çalışırsan çalış fayda etmez.

Hocam son 3 hafta çalışıp nişantaşı Anadolu kazandım ama konuları biliyordum.

Hocam, 3 ay kala 422 puan çok iyi ama çalışmaya başlamadan önce deneme puanların kaç civarındaydı merak ediyorum, benim şu an 375-390 arasında değişiyor ama şu ana kadar adamakıllı oturup çalışmadım. Artar umarım.

Hocam, 3 ay kala 422 puan çok iyi ama çalışmaya başlamadan önce deneme puanların kaç civarındaydı merak ediyorum, benim şu an 375-390 arasında değişiyor ama şu ana kadar adamakıllı oturup çalışmadım. Artar umarım.

Neredeyse deneme çözmüyordum. 1. dönem 350-400 arası, sonlara doğru ise LGS puanıma yakın almaya başladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı