LGS'ye çalışan öğrenci bilgisayara bakmalı mı?

Dostum sana önerim bilgisayar, telefon işini sınava kadar unut onun yerine kitap oku sevdiğin türden.

Tabiki de bakabilirsin ama 4 saate yakın bir sürede 140 soru çok az. Soru hızını yükseltmen gerek

LGS nin büyük ihtimalle hayatına etkisi olmayacak bile. Bilgisayarla uğraşmak seni herşeyden uzaklaştırıyor ve kafanı dağıtmanı sağlıyorsa aşırıya kaçmadığı sürece sınava çalışman için yararlı bile olur. Çünkü kafanı bir şekilde dağıtman lazım.

2024 LGS sınavına gireceğim genellikle eve saat 17-17:30 gibi geliyorum ve saat 21-21:30'a kadar ders çalışıyorum (130-140 soru falan) ve geri kalan vaktimde de bilgisayara bakıyorum bir sakıncası olur mu?
Ben 300 soru çözüp oyun bile oynuyordum bakmanızda sıkıntı yok.

Nasıl o kadar çözebiliyorsun ben de aynı saate eve geliyorum ve 100 soru çözmem saat 10'u buluyor.

Reis eğer hiç böyle soru çözme alışkanlığın yoksa yavaş yavaş başla bir anda 100 soru çözme eğer vaktim yok diyorsan plan yap ve kesinlikle pomodro tekniği ile çalış.

Cevaplarınız için teşekkürler <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bırakın hocam hatta telefonuda sadece alo-alo için kullanın ya da iradeniz kuvvetli ise tuşluya geçin ayrıca 140 soru günlük mükemmel tebrik ediyorum başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…