LGS'ye çalışmak için site önerisi

Konuları tekrar amaçlı partikül matematik ve Tonguç Akademi gibi kanalları izleyebilirsin ama hedefin yüksekse internetten değil de test kitaplarıyla daha çok çalışman lazım. Okulunda kurs varsa kursa gitmen de iyi olur.

İyi de bu lise seviyesinde değil mi?

Hocam ben ortaokul zamanında kullandığımı hatırlıyorum iş yapabilir diye dedim.

Hocam bence okuldan sonra işlediklerinizi tekrar edip onun üstüne internetten veya aldığınız soru bankası varsa oradan soru çözerseniz zaten olacaktır.

Merhaba, ben bilgisayar üzerinden LGS’ye çalışacağım. Tonguç Akademi’ye girmeyi düşünüyorum. Sizce Tonguç iyi mi, yoksa sizin önereceğiniz bir şey var mı?
İnternet üzerinden çok güzel ders notları var onlarla rahat çalışabilirsin hem koçluk alabilirsen al.

Konuları tekrar amaçlı partikül matematik ve Tonguç Akademi gibi kanalları izleyebilirsin ama hedefin yüksekse internetten değil de test kitaplarıyla daha çok çalışman lazım. Okulunda kurs varsa kursa gitmen de iyi olur.

Test kitaplarıyla da çalışacağım ben ek olarak bir sitedede kaydım olsun eksik konum oldu mu oradan öğreneyim diye girmek istiyorum.

İnternet üzerinden çok güzel ders notları var onlarla rahat çalışabilirsin hem koçluk alabilirsen al.

Hocam LGS de yüksek puan almak istiyorum koçluk işime yararmı bayağı yani.

Son düzenleme:
Test kitaplarıyla da çalışacağım ben ek olarak bir sitedede kaydım olsun eksik konum oldu mu oradan öğreneyim diye girmek istiyorum.

Hocam LGS de yüksek puan almak istiyorum koçluk işime yararmı bayağı yani.

Sadece eksik konu oldu mu öğrenmek için ise YouTube'da ve internette birçok ücretsiz konu anlatımı var. Bir de bunları test kitapları ve denemeler ile pekiştirebilirsen zaten aynı işi yapmış olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı