LGS'ye gireceklere başarılar

RawRei

Centipat
Daha fazla  
LGS'ye gireceğim, gireceklere başarılar. İnşallah istediğiniz gibi yaparsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
LGS'ye gireceğim, gireceklere başarılar. İnşallah istediğiniz gibi yaparsınız.

Teşekkürler dostum kaygılıyım ama rahat girip rahat çıkacağıma ve kazanacağıma eminim.

Teşekkürler dostum kaygılıyım ama rahat girip rahat çıkacağıma ve kazanacağıma eminim.
Hocam çok kaygılı olmayın, az kaygılı da olmayın. Orta kaygılı olursanız başarı yükselir.

Hocam çok kaygılı olmayın, az kaygılı da olmayın. Orta kaygılı olursanız başarı yükselir.

Hocam ben bu sene gerçekten emek gösterdim son haftalar sabahlara kadar çalıştım tas kafalarla aynı liseye düşmek istemiyorum hedefim en az 450 440'larda alıyorum özel denemelerde LGS'de ne olacak bilmiyorum inşallah alırım.

Bu kaygınız gerçekten önemli. "Taş kafalarla aynı okula düşmemek" sizin 4 yılınız söz konusu. Bu tarz tiplerle geçmiyor.

Bu kaygınız gerçekten önemli. "taş kafalarla aynı okula düşmemek" sizin 4 yılınız söz konusu. Bu tarz tiplerle geçmiyor.

Hocam tas kafa derken şu malum tıraşlılardan bahsetmiştim.

Ben de onlardan bahaediyorum klavye değiştirmiş. Hiç çekilecek tipler değiller.
hocam ben yapacağımı yaptım kazanamazsam şanssızlıktır bundan eminim ben elimden geleni yaptım inşallah kazanırım

Çok zor olacak gibi geliyor bana bende kaygılıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…