Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.794 Makaleler 8 Çözümler 243 Yer İstanbul 19 Haziran 2020 #1 Merhaba sosyal. Bildiğiniz üzere yarın LGS oturumu yapılacak. Bu sınava milyonlarca kardeşimiz girecek. Onlara buradan başarılar diliyorum. Siz çok çalıştınız, artık sizden başarı görmeyi bekliyoruz. Herkese istediği lise nasip olsun.
Merhaba sosyal. Bildiğiniz üzere yarın LGS oturumu yapılacak. Bu sınava milyonlarca kardeşimiz girecek. Onlara buradan başarılar diliyorum. Siz çok çalıştınız, artık sizden başarı görmeyi bekliyoruz. Herkese istediği lise nasip olsun.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 19 Haziran 2020 #2 İsterse, Oxford kazansın "eğitim=iş=para" görüldükçe kaybeceğiz.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #3 Teşekkürler ederim