Konu tekrarı yap ve bol bol soru çöz LGS üstüne çok abanılacak kadar önemli değil düzenli çalışsan yeterli olur.Merhaba. Bu sene LGS'ye gireceğim ve çok zor olacak gibi duruyor. Bana nasıl bir tavsiye verebilirsiniz?
Basarili bir ogrenciysen deneme puanların 450+ falansa çok kasma normal çalış sadece.Merhaba. Bu sene LGS'ye gireceğim ve çok zor olacak gibi duruyor. Bana nasıl bir tavsiye verebilirsiniz?
Vaktin kaldıkça kitap oku. Ben okumayı hiç bırakmamıştım LGS senemde. Dersi derste dinle konu eksiğin kalmasın. Dersi kaçırırsan evde konu anlatımı izlemekten test çözemezsin. Oyun falan oynuyorsan 1 seneliğine bırak. Shorts reels vb şeyleri de 1 seneliğine bırak. Yeteri kadar çalışırsan çok rahat derece yaparsın. Sonlara doğru salmamak da çok önemli. Denemeden iyi yaptım diye rahata düşmemek lazım.(1 yanlış fen yapmıştım senemde)Merhaba. Bu sene LGS'ye gireceğim ve çok zor olacak gibi duruyor. Bana nasıl bir tavsiye verebilirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.