LGS'ye Nasıl Çalışılmalı?

Yer
Bursa
Merhaba benim seneye LGS sınavım var. Şimdiden nasıl çalışmalıyım? İngilizcem ile matematiğim 0 ve Ziya Selçuk'un bir açıklamasında LGS 2024 de kaldıracağız, yepyeni bir sistem yapacağız demişti. sizce sistem değişir mi sizce nasıl bir sistem olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Duyduğuma göre bu seneki LGS kolaymış ancak önceki senelerde bayağı şikayetçi olan gördüm. Yeni sistemde birazını çok kolay birazını çok zor gibi yapabilirler.

Merhaba benim seneye LGS sınavım var. Şimdiden nasıl çalışmalıyım? İngilizcem ile matematiğim 0 ve ziya Selçuk'un bir açıklamasında LGS 2024 de kaldıracağız, yepyeni bir sistem yapacağız demişti. Sizce sistem değişir mi sizce nasıl bir sistem olur?

Sistemin değişip değişmiceğini bilmiyorum ama konu eksiklerini kapatman gerektiğini biliyorum. Konu eksiklerini kapatarak günlük düzenli soru çöz.

Merhaba benim seneye LGS sınavım var. Şimdiden nasıl çalışmalıyım? İngilizcem ile matematiğim 0 ve Ziya Selçuk'un bir açıklamasında LGS 2024 de kaldıracağız, yepyeni bir sistem yapacağız demişti. sizce sistem değişir mi sizce nasıl bir sistem olur?
ben ilk 6 ay yatıp son 3 ay günde 6-7 saat çalışmıştım , fen lisesi kazandım

not:yatırım tavsiyesi değildir.

Merhaba benim seneye LGS sınavım var. Şimdiden nasıl çalışmalıyım? İngilizcem ile matematiğim 0 ve ziya Selçuk'un bir açıklamasında LGS 2024 de kaldıracağız, yepyeni bir sistem yapacağız demişti. Sizce sistem değişir mi sizce nasıl bir sistem olur?

LGS'de bildiğim üzere bu dönem sadece 8. sınıf sorularını soracaklar bu yüzden sıkıntı yapma ve işlediğin konuları tekrar et. Süre sana kalmış son 1-2 ay çalışmaya başlama en erken ne zaman başlayabilirsen o zamanı öneririm.

O zaman matematik ve ingilizceye ağırlık ver.

Matematik : 30 Soru
Türkçe : 25
Fen : 25
İnkilap : 20
İngilizce : 30
Soru başlangıç için fena sayılmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı