LGS'ye nasıl çalışılmalı?

Kessinlikle, matematikten 7.sınıfta nefret ediyordum fakat şu an 9.sınıfım ve en büyük aşkım matematik, her şey 8.sınıftaki matematik hocam sayesinde.

Bende 7 de matematikden nefret ediyordum 6 DS çok seviyordum bu seneyi bilmem hocalarda çok etkiliyor aslında.

Aynı sorun bende de var dershaneye gidip de çevre yaparsanız dersleri unutuyorsun vallahi.

Hocam yeni nesil soru tabii ki çözerim tavsiyeniz için sağ olun arkadaşım gidiyor o dershaneye hocslar çok kafa dedi ama kendim gitmediğim için bilemem.

Hocam normalde çok stresliyimdir ama stresimi atmaya çalışacağım bol bol deneme çözeceğim ve umarım sizin gibi güzel netlerle döncem.

Bende o hataya düşmem umarım güzel netle dönerim ama olmazsada aynı sizin dediğiniz gibi üniversite sınavına hazırlık olur.

Hocam güzel puan almışsınız yine ellerinize sağlık yine de ben tedbiri elden bırakmam çok sıkmam ama yine normale göre fazla çalışırım.

Bilemiyorum hocam bende biraz dikkat dağınıklığı var özellikle okulda derse hiç odaklanamıyorum neredeyse evde daha iyi odaklanıyorum ama dershaneyi denerim büyük bir ihtimalle.

Okulda bazı hocalarda sağ olsun pek anlamıyorum evde okula göre daha iyi verim alaniliyorum bence hocam.

YouTube'dan düzenli konu anlatımı ve tekrarı. Erkenden deneme çözmeye başla hem genel deneme hem de branş denemeleri. Dershaneye çok da gerek yok.

Dershaneyi dene diyor ailem yapamazsan çıkarsın diyorlar büyük bir ihtimalle denerim dediğiniz gibi de youtubedende çalışıp deneme çözerim hocam tavsiyeniz için sağ olun.

Aynı sorun bende de var dershaneye gidip de çevre yaparsanız dersleri unutuyorsun vallahi.

Umarım öyle olur hocam sağ olun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…