LGS'ye nasıl çalışılmalı?

kralcaninho

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 2025 LGS'ye gireceğim normalde hayatta ders dinlemeyen biriyim hiçde ders çalışmam fakat okullar açıldığından beri düzenli olarak ders çalışıyorum, günde 50 soru çözüyorum. Konu tekrarını nereden yapmalıyım? (hocalar deftere yazdırmıyor). Nasıl bir yol izlemeliyim? Tecrübeli abiler varsa cevaplarsa çok sevinirim. Bir de %10-%15 dilimlik bir meslek lisesine gitmek istiyorum, son olarak da meslek lisesinde mekanik ya da elektronik alanında okumak istiyorum. Çünkü ileride iş sahibi olabileyim ya da kendi dükkanımı açabileyim. Şimdiden gelecek cevaplar için teşekkürler.

Ortalaman yüksekse OBP ile gir.

Elime 1 soru almadan sadece okulda konuları dinleyerek %11'e girmiştim sanırım
Günde 50 soru ile rahatlıkla girersin kasma zaten lisede 11-12'de cok calısıcaksın.

Günde 15 20 tane Türkçe paragraf sorusu her önemli dersden 15 soru çözüp 2 saatte konu tekrarı yaparsan güzel %10'luk dilime rahatça girebilirsin

Hesapladım bu sene çalışırsam 80-81 arası ediyor.

OBP cidden düşükmüş. Günde 50 soru az, ayda en az bir paragraf kitabı bitirirsen iyi olur. Her gün matematik sorusu çözmeni öneririm ayrıca YouTube'da MEB'in yayınladığı örnek soruların çözümleri var onları izleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…