Fen çalış yoğun olarak. Diğer dersleri de ihmal etme ama. İngilizcen idare eder bir seviye. Ona da bir tık fazla çalış.Telefonum şu an yok alacaklar PC'ye nasıl şifre koyulabilir?
Eki Görüntüle 2369216
Şu an netler böyle nasıl yükseltebilirim?
Fen çalış yoğun olarak. Diğer dersleri de ihmal etme ama. İngilizcen idare eder bir seviye. Ona da bir tık fazla çalış.Telefonum şu an yok alacaklar PC'ye nasıl şifre koyulabilir?
Eki Görüntüle 2369216
Şu an netler böyle nasıl yükseltebilirim?
Matematiğini es geçme , 8.sınıfta temeli oluşturabilecek bir çok konu var matematik ile ilgili.Fen ve İngilizce ağırlıklı ilerleyeceğim onlar düşük kalmış pazartesiden itibaren deneyeceğim.
Bu sene 10. Sınıfım, ortaokulu gram özlemiyorum desem.Bu arada kendinizide çok fazla kasmayın ortaokulun tadını çıkartın ve ekstra olarak sınava çalışın liseye geçtikten sonra ortaokulu özleyeceksiniz.
evet biraz öyleMatematikten bol bol soru çözün. Muhtemelen yorumlamada sıkıntı yaşıyorsunuzdur.
ingilizceyi 7 doğru fenide 14 üstüne çıkartmak istiyorum şuan matematikte 15 iyi gibiFen çalış yoğun olarak. Diğer dersleri de ihmal etme ama. İngilizcen idare eder bir seviye. Ona da bir tık fazla çalış.
Kardeşim sana LGS 2024'te 1 yanlış yapmış birisi olarak rehberlik edeyim diğerlerine pek kulak asma.
Öncelikle bilgisayarı şimdi bırakman lazım telefonu da aynı şekilde çünkü 7.sınıf gerçekten önemli.
Çalışmaya başlamalısın günlük konu tekrarlarını ve soru çözümünü aksatmamalısın günde şimdilik ana derslerden 30'ar soru ara derslerden 20'şer soru yeterli olacaktır
Bu çalışmanın sonucunu ilk denemede alamazsın ikincisinde de alamazsın uzun vadede alırsın bu emeklerinin sonucunu.
Netlerin ortalamanın altı bu arada (ana dersler için konuşuyorum)
Bilgisayarı bırakmazsan olmaz tamamen bırakman lazım günde bir saat bile bakmamalısın telefon da aynı şekilde telefondaki geçireceğin boş beleş saatlerin geleceğine bir faydası olmayacak
Ailenle konuş ve adamakıllı bir etüte git apartmanaltı 2 3 sınıflı dershanelerle olmaz bu iş.
Kardeşim sana LGS 2024'te 1 yanlış yapmış birisi olarak rehberlik edeyim diğerlerine pek kulak asma.
Öncelikle bilgisayarı şimdi bırakman lazım telefonu da aynı şekilde çünkü 7.sınıf gerçekten önemli.
Çalışmaya başlamalısın günlük konu tekrarlarını ve soru çözümünü aksatmamalısın günde şimdilik ana derslerden 30'ar soru ara derslerden 20'şer soru yeterli olacaktır.
Bu çalışmanın sonucunu ilk denemede alamazsın ikincisinde de alamazsın uzun vadede alırsın bu emeklerinin sonucunu.
Netlerin ortalamanın altı bu arada (ana dersler için konuşuyorum)
Bilgisayarı bırakmazsan olmaz tamamen bırakman lazım günde bir saat bile bakmamalısın telefon da aynı şekilde telefondaki geçireceğin boş beleş saatlerin geleceğine bir faydası olmayacak.
Ailenle konuş ve adamakıllı bir etüte git apartmanaltı 2 3 sınıflı dershanelerle olmaz bu iş.
Sanırsın YKS'ye girecek bu kadar kasmanın ne anlamı var sosyal hayatıda mı sıfır olacak?
Merhaba hepinize, 7.sınıfım ilk sınavlar bitti ve ortalamam şu anda 87 ve hiç ders çalışasım gelmiyor. Sınavdan sınava ders başına oturuyorum, sürekli bilgisayar oynamak istiyorum. Bu alışkanlığımı nasıl yenebilirim? Ve LGS'ye nasıl çalışmalıyım?
Tamamdır yapacağım bir de dershaneye 8.sınıfta başlamayı düşünüyorum sen ne önerirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.