LGS'ye nasıl çalışılmalı?

Fen ve İngilizce ağırlıklı ilerleyeceğim onlar düşük kalmış pazartesiden itibaren deneyeceğim.
Matematiğini es geçme , 8.sınıfta temeli oluşturabilecek bir çok konu var matematik ile ilgili.

Kardeşim sana LGS 2024'te 1 yanlış yapmış birisi olarak rehberlik edeyim diğerlerine pek kulak asma.

Öncelikle bilgisayarı şimdi bırakman lazım telefonu da aynı şekilde çünkü 7.sınıf gerçekten önemli.

Çalışmaya başlamalısın günlük konu tekrarlarını ve soru çözümünü aksatmamalısın günde şimdilik ana derslerden 30'ar soru ara derslerden 20'şer soru yeterli olacaktır

Bu çalışmanın sonucunu ilk denemede alamazsın ikincisinde de alamazsın uzun vadede alırsın bu emeklerinin sonucunu.

Netlerin ortalamanın altı bu arada (ana dersler için konuşuyorum)

Bilgisayarı bırakmazsan olmaz tamamen bırakman lazım günde bir saat bile bakmamalısın telefon da aynı şekilde telefondaki geçireceğin boş beleş saatlerin geleceğine bir faydası olmayacak

Ailenle konuş ve adamakıllı bir etüte git apartmanaltı 2 3 sınıflı dershanelerle olmaz bu iş.

Bu arada kendinizide çok fazla kasmayın ortaokulun tadını çıkartın ve ekstra olarak sınava çalışın liseye geçtikten sonra ortaokulu özleyeceksiniz.
Bu sene 10. Sınıfım, ortaokulu gram özlemiyorum desem.

Matematikten bol bol soru çözün. Muhtemelen yorumlamada sıkıntı yaşıyorsunuzdur.
evet biraz öyle
Fen çalış yoğun olarak. Diğer dersleri de ihmal etme ama. İngilizcen idare eder bir seviye. Ona da bir tık fazla çalış.
ingilizceyi 7 doğru fenide 14 üstüne çıkartmak istiyorum şuan matematikte 15 iyi gibi

8.Sınıfta fen biraz daha hafifleşiyor 7'ye göre. Matematik temeli ile çalışırsanız o sene için veri analizi gibi basit konuları hüpletirsiniz.

Sanırsın YKS'ye girecek bu kadar kasmanın ne anlamı var sosyal hayatıda mı sıfır olacak?

Tamamdır yapacağım bir de dershaneye 8.sınıfta başlamayı düşünüyorum sen ne önerirsin.

Sanırsın YKS'ye girecek bu kadar kasmanın ne anlamı var sosyal hayatıda mı sıfır olacak?

Ders çalışmayı çok sevmiyorum 420 üstünde bir şey alsam lisede çok çalışmam herhalde deli gibi çalışmayacağım.

Hocam hedefiniz söyleyin ona göre yardımcı olalım. Bende 7. sınıfta gaza gelmiştim İstanbul Erkek kazanmayı planlıyordum ama sonuç olarak 0.65 ile alan bir Anadolu lisesine gittim, maalesef herkes istediğini alamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…