LHR ve LHR olmayan ekran kartlarının günlük kar oranı neredeyse aynı

Zerisez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Altta 2 tane link koydum.
Burada LHR kart ve LHR olmayan kartlar arasında çok bir günlük gelir farkı yok, neredeyse 40 cent falanlık bir kayıp var. LHR kartlarda böyle düşük kayıplar oluyor yoksa sitemi yanlış?

Merhaba arkadaşlar. Altta 2 tane link koydum.
Burada LHR kart ve LHR olmayan kartlar arasında çok bir günlük gelir farkı yok, neredeyse 40 cent falanlık bir kayıp var. LHR kartlarda böyle düşük kayıplar oluyor yoksa sitemi yanlış?
Anlık kripto paraların tavan yapmasına bağlı olarak böyle farklar olabilir ama asla stabil gitmeyeceği için rastgele coinler ile hesaplama yapılmaz.
LHR olmayan 3.5 dolar getirirken, LHR olan 2.5 dolar getirir. Arada %30-40 fark var.

Hocam dediğinizi tam anlamadım.
Demek istediğim şu. Site RTX 3060'ın fabrika çıkışlı halini referans almış. Oysa LHR olmayan düz RTX 3060 modellerinde 470.05 sürücüsünü kurduğunda bu kilit kalkıyor. NVIDIA zaten hemen sildi bu sürücüyü. Şu an resmi olarak bu sürücü yok, Reddit gibi forumlardan indirilebiliyor.

RTX 3060'ta mining kilidi sürücü kaynaklı var. Ama 470.05 sürüm sürücüyü bulursan arada dağlar kadar fark olacaktır. LHR versiyonunda o sürücüyü yükleyince olmuyor.
RTX 3060 için iki tane LHR modeli çıktı. Sizin dediğiniz LHR V1 modeli. LHR V2 modelinde sürücü ile kırılamıyor. Millet o zaman neden LHR V1 olan kartları almak için %40 daha fazla para ödüyor?

RTX 3060 için iki tane LHR modeli çıktı. Sizin dediğiniz LHR V1 modeli. LHR V2 modelinde sürücü ile kırılamıyor. Millet o zaman neden LHR V1 olan katrtları almak için %40 daha fazla para ödüyor?
İlk sürümünün isimlendirmesinin LHR V1 olduğunu bilmiyordum demek istediğimiz şey aynı sadece ismini yanlış ifade etmişim.

RTX 3060 için iki tane LHR modeli çıktı. Sizin dediğiniz LHR V1 modeli. LHR V2 modelinde sürücü ile kırılamıyor. Millet o zaman neden LHR V1 olan kartları almak için %40 daha fazla para ödüyor?

Benim kartımın LHR V1 mi V2 mi olduğunu nereden anlayacağım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı