Lian Li kasa ve fanlara 26 bin TL vermeye değer mi?

Şu an kasam var aslında fakat akvaryum kasa alıp içine de 10 tane fan döşemeyi düşünüyordum. Lakin bir hesap yapınca sadece kasa ve fanlara toplamda 26 bin vermiş olacağım. Sizce değer mi?

İlla paranı israf etmek istiyorsan çık cama sokağa at paranı gitsin kardeşim böyle lian li falan uğraşma. Bir sürü kargo bekleyeceksin falan gereksiz. At camdan aşağı paranı en kestirme yol.

26 bin liraya millet her şey dahil kasa alıyor bence bu fiyata çok saçma ama güzel ve şık duruyor sana kalmış bir şey bana kalırsan değmez ben öyle şeylere fazla takılmam.

Etki olarak çok bir fark hissetmezsiniz, ama bütçeniz varsa ve sizi mutlu edecekse değer tabii niye değmesin. Ama daha hayati parçalara bile bütçe ayırmakta zorlanan biri iseniz değmez tabii ki.

İlla paranı israf etmek istiyorsan çık cama sokağa at paranı gitsin kardeşim böyle lian li falan uğraşma. Bir sürü kargo bekleyeceksin falan gereksiz. At camdan aşağı paranı en kestirme yol.
Kasamın içi bit pazarı gibi her renkten fan var çok çirkin duruyor. O yüzden sıfırdan güzel bir şey yapasım gelmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı