Lian Li kasaya dikey ekran kartı kiti nasıl yapılır?

uymaz. attığınız aparat Lian Li A3 MATX kasasına uyumlu sadece. Cooler Master Vertical GPU Mount V3 uyumlu diye biliyorum. Birde Lian Li'nin Universal aparatı var ancak stoğa gelir mi ne zaman gelir bilmiyorum. Bende aynısına bakıyorum. Başka aparatları uygun mu bilmiyorum.

Uymaz. Attığınız aparat Lian Li A3 mATX kasasına uyumlu sadece. Cooler Master vertical GPU Mount V3 uyumlu diye biliyorum. Bir de Lian Li'nin universal aparatı var ancak stoğa gelir mi ne zaman gelir bilmiyorum. Bende aynısına bakıyorum. Başka aparatları uygun mu bilmiyorum.

Şimdi şöylr bir sıkıntı var Lian Li'nin Lian Li VG4-4-V2W Evrensel Dikey Beyaz GPU Kiti (G89.VG4-4-V2W.00) - incehesap.com bu kitini stoğa girer girmez aldım ama şöyle bir sıkıntı var benim almayı düşündüğüm ekran kartı serisi 5000 serisiydi bu aldığım kiti 5000 serisiyle kullanamam değil mi?

Şimdi şöylr bir sıkıntı var Lian Li'nin Lian Li VG4-4-V2W Evrensel Dikey Beyaz GPU Kiti (G89.VG4-4-V2W.00) - incehesap.com bu kitini stoğa girer girmez aldım ama şöyle bir sıkıntı var benim almayı düşündüğüm ekran kartı serisi 5000 serisiydi bu aldığım kiti 5000 serisiyle kullanamam değil mi?
ekstradan pcie 5.0 riser kablo alman gerekir. veya bios üzerinden pcie 4.0 ayarlayabilirsin emin ol 5 fps bile düşmez. Ha illaha pcie 5.0 olsun istiyorsan dediğim gibi riser cablo alman gerekir. Bende yeni sipariş verdim. kendi dahili kablosu çıkabiliyor mu bilmiyorum çoğu kitin çıkabiliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı