Lian Li SL Infinity fanların Wireless modellerine extra para ödemeye değer mi?

İyi Sosyaller herkese.

Lian Li O11 dynamic EVO RGB kasa için 3 adet yan panele, 3 adet alt panele, 3 adet üstteki sıvı soğutucu radyatörüne ve 1 tane egzoza olmak üzere 10 tane fan alacağım.

Yan ve alt paneldeki fanlar reverse olacak.

Alacağım fan modeli belli. Lian Li SL Infinity 120 mm.

Bu fanların bir de Wireless olanları çıkmış. Sizce extra ödeme yapmaya değer mi ne düşünüyorsunuz?

Toplama vurduğum zaman normal olanlara ödeyeceğim fiyat: 12.400 TL
Wireless olanlara ödeyeceğim fiyat: 16.700 TL.

İyi Sosyaller herkese.

Lian Li O11 dynamic EVO RGB kasa için 3 adet yan panele, 3 adet alt panele, 3 adet üstteki sıvı soğutucu radyatörüne ve 1 tane egzoza olmak üzere 10 tane fan alacağım.

Yan ve alt paneldeki fanlar reverse olacak.

Alacağım fan modeli belli. Lian Li SL Infinity 120 mm.

Bu fanların bir de Wireless olanları çıkmış. Sizce extra ödeme yapmaya değer mi ne düşünüyorsunuz?

Toplama vurduğum zaman normal olanlara ödeyeceğim fiyat: 12.400 TL
Wireless olanlara ödeyeceğim fiyat: 16.700 TL.
Estetik, kolaylık açısından değer.

Estetik, kolaylık açısından değer.
Hocam peki bir de şeyi soracam. Wireless olanları aldım diyelim. Fakat 3lü paket halinde olanlardan wireless kontrolcü çıkıyor. Ben 10 tane bu fanlardan aldım diyelim. Fakat sadece 1 tane 3lü paket alırsam yani totalde 10 wireless fan için 1 tane wireless kontrolcü olursa bütün fanları bu kontrolcü çalıştırır mı ?

Hocam peki bir de şeyi soracam. Wireless olanları aldım diyelim. Fakat 3lü paket halinde olanlardan wireless kontrolcü çıkıyor. Ben 10 tane bu fanlardan aldım diyelim. Fakat sadece 1 tane 3lü paket alırsam yani totalde 10 wireless fan için 1 tane wireless kontrolcü olursa bütün fanları bu kontrolcü çalıştırır mı ?
Burada çalışıyor.
Kısacası evet hocam çalışır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı