Lian Li strimer Wireless 16+8 kasaya uyar mı?

naber9999

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben bu LED'li ekran kartına takılan LED'li ara kabloyu almayı düşünüyorum ama bilgisayardan çok anlamıyorum pin durumuna göre değişiyor.
bu ürün benim ekipmanlarıma sorunsuz uyar mı?
Ekran kartı: MSI GeForce RTX 4080 Super Gaming X Slim 16g GDDR6X 256bit DX12 Gaming.
Anakart: MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD B650 soket AM5 DDR5 7200+(OC)MHz mATX Gaming.
PSU: MSI MAG A850GL white 850W 80 Plus Gold 120mm Power Supply.

Hocam bu kablosuzların bir de USB alıcısı oluyor. Eğer o alıcıdan sizde varsa ya da kutu içinden çıkıyorsa sorunsuzca kullanabilirsiniz. Burada kasaya uyup uymam gibi durum olmaz çünkü standart bir ürün ve önemli olan sizin kasanızdaki ekran kartı PSU kablonuzun ne şekilde kasanıza bağlandığı ve göründüğü. Bazı kasalarda ekran kartları kasanın alt tabanına çok yakın oluyor. O zaman da kartın güç kablosunu alt yerine üstten kasanın arkasına geçirmeniz gerekiyor. Yani her şekilde aldığınızda kullanabilirsiniz. Önemli olan sizin kasa içi dizaynınız.

Hocam bu kablosuzların bir de USB alıcısı oluyor. Eğer o alıcıdan sizde varsa ya da kutu içinden çıkıyorsa sorunsuzca kullanabilirsiniz. Burada kasaya uyup uymam gibi durum olmaz çünkü standart bir ürün ve önemli olan sizin kasanızdaki ekran kartı PSU kablonuzun ne şekilde kasanıza bağlandığı ve göründüğü. Bazı kasalarda ekran kartları kasanın alt tabanına çok yakın oluyor. O zaman da kartın güç kablosunu alt yerine üstten kasanın arkasına geçirmeniz gerekiyor. Yani her şekilde aldığınızda kullanabilirsiniz. Önemli olan sizin kasa içi dizaynınız.
Peki bu 16+8 falan farkları nedir kablo farkı oluyor sanırım düştükçe şerit ledin genişliği de azalıyor

Kasanın içi de bu şekilde

Dosya Ekleri

• IMG_9517.jpeg
    IMG_9517.jpeg
    142,8 KB · Görüntüleme: 52

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı