Lian Li Uni SL inf Wireless fanları anakart ARGB ile senkronize etme

enessylu

Megapat
Daha fazla  
10 adet Lian Li Uni SL inf Wireless fanım var. Bunların hepsini anakart üzerinden ARGB olarak kontrol etmek istiyorum. Wireless kontrolcüm var fanlar kablosuz, nasıl yapabilirim? Var mı? Bir yöntemi bunun? Anakartım ise MSI MPG X870e Edge Ti Wi-Fi modeli.

L Connect'e girip burayı aktifleştirmeniz gerekli.
1761239111080.png

Ardından Mystic Light yazılımını açın.

Hocam doğru haklısınız lakin, benim fanlarım wireless, hiç biri argb soketine bağlı değil anakartın, ben işte buna bi çözüm varmı diye sormuştum aslında

Hocam doğru haklısınız lakin, benim fanlarım wireless, hiç biri argb soketine bağlı değil anakartın, ben işte buna bi çözüm varmı diye sormuştum aslında
1762877923523.png

Wireless ürünler anakartla ARGB senkron olmuyor. Bende aldıktan sonra öğrenmiş oldum. Acı bir deneyim oldu...

Eki Görüntüle 2602525
Wireless ürünler anakartla ARGB senkron olmuyor. Bende aldıktan sonra öğrenmiş oldum. Acı bir deneyim oldu...
Açıkcası lianli aldığıma pişman oldum. Malzeme kalitesi iyi değil ve yazılımı kötü. Üstelik argb senkronizasyonu yok kendisine bağlı kılıyor, üstelik fiyatları çok pahalı. Keşke ASUS TUF TR 120 REVERSE fanlarını alsaydım. Hem yüksek CFM ve Statik Basınç değerine sahip hemde ARGB senkronizasyonu var istediğin gibi kullanabiliyorsun hemde daha ucuz ve üstelik 250.000 saat ömrü var fanların.

Açıkcası lianli aldığıma pişman oldum. Malzeme kalitesi iyi değil ve yazılımı kötü. Üstelik argb senkronizasyonu yok kendisine bağlı kılıyor, üstelik fiyatları çok pahalı. Keşke ASUS TUF TR 120 REVERSE fanlarını alsaydım. Hem yüksek CFM ve Statik Basınç değerine sahip hemde ARGB senkronizasyonu var istediğin gibi kullanabiliyorsun hemde daha ucuz ve üstelik 250.000 saat ömrü var fanların.

Kasamın içi böyle oldu. Lian Li Galahad ii 360 trinity performance (of yazarken yoruldum) aldım. Çok kötü bir sıvı soğutma. O kadar paraya, o kadar kullanılan malzemeye göre vasat.

1762979724309.png

Kasamın içi böyle oldu. Lian Li Galahad ii 360 trinity performance (of yazarken yoruldum) aldım. Çok kötü bir sıvı soğutma. O kadar paraya, o kadar kullanılan malzemeye göre vasat.

Eki Görüntüle 2603345
Benim kasamın son hali bu, ama fanları argb senkronize edebilseydim çok daha iyi olacaktı. Bu arada Corsair İCUE LİNK H150İ LCD 360 sıvı soğutma kullanıyorum. Maximum 2800 pompa devir hızı var ve kesinlikle kötü performansı olan bir sıvı soğutma tavsiye etmiyorum ayrıca duyurulur :D

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-11-09 saat 23.41.45_6e9d7d38.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-11-09 saat 23.41.45_6e9d7d38.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 4
Benim kasamın son hali bu, ama fanları ARGB senkronize edebilseydim çok daha iyi olacaktı. Bu arada Corsair iCUE LİNK H150İ LCD 360 sıvı soğutma kullanıyorum. Maximum 2800 pompa devir hızı var ve kesinlikle kötü performansı olan bir sıvı soğutma tavsiye etmiyorum ayrıca duyurulur :D

Pompa devrim 4200 oluyor da ne oluyor?

1762980577212.jpeg

Şunların hepsi anakarta senkron olsa ne olur? Hiç program da kurmak zorunda kalmasak, BIOS'tan birkaç efektten birini seçsek? Ben işlemci sıcaklığı yeşil-kırmızı dönüşüme razıyım yani...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı