Lianli PC-O11 dynamic white vs MB511 hava akışı

Bütçe
2 kasa arasından birini. 950 - 2700

Lydra00

Kilopat
Daha fazla  
Selam iyi günler, sistem toplamak istiyorum her şey tamam. Ancak kasa arayışında gerçekten zorlandığımı belirtmeliyim, istediğim türden bir kasa bulmam çok uzun sürdü. İstediğim kasa Cooler Master MB511 bu kasanın gerek üst tarafının 360mm olması ve şıklığıyla gerçekten gönlümde taht kurdu. Ancak gösterişi severim ve almayı düşündüğüm sistem çok pahalı, sadece performansına değil de görünüşüne de önem vermek istiyorum.

Düşündüğüm sistem:
R5 5600X.
ASUS TUF X570 GAMING Plus.
ASUS ROG STRIX RTX3060 Ti.
Corsair RM750X Gold modüler.
Cooler Master ML360r sıvı s.
G.Skill Trident Z Neo 8x2 3600MHz.
2TB HDD.

Lianli, Türkiye'ye giriş yaptı kasaları yurt dışında gerçekten çok popüler, fanları, sıvı soğutmaları vs derken, oldukça başarılı bir marka benim merak ettiğim soruya gelelim.
Lian li Dynamic XL

1617341375438.png

• Bu kasada iyi bir hava akışı sağlayabilir miyim?
  • Kablolama yaparken tüm kabloları arkaya tıkmama gerek kalır mı?
  • Eğer kasayı alırsam 3 üst / 3 alt / 3 / 1 egzoz yanda olmak üzere 10 fan olacak.
  • Bu fanları nasıl konumlandırmam gerekir?
  • Sıvı soğutmayı üst tarafa takmayı planlıyorum, yani şimdiden 3 fan kasadaki havayı dışarı verecek rgzoz fanı da havayı dışarı verecek. { 4 }
  • Yanda olacak 3 fan içeri altta olacak 3 fan da içeri verirse sağlıklı olur mu?

1617342804447.png

Mükemmel yeteneğimle çizdim hemen.
Kırmızılar / output.
Yeşiller / input.
Yeşiller içeriye hava verirken, ekran kartının 3 fanına doğru hava üflerse sıkıntı olur mu?
Son sorum: Fiyatına bakmaksızın siz hangi kasayı tercih ederdiniz?
Dediğim gibi gösterişi severim ve çok güzel duruyor, alacağım parçalarda kasayı desteklecek şekilde.

1617342290151.png

1617343048532.png

Bu iki kasa arasından siz olsanız hangisini seçerdiniz.
*Lütfen warcry vs demeyin sadece bu 2 kasa arasından hangisini alırdınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarınız için sağ olun,

Lian Li Lancool II Mesh​

çok hoşuma gitmedi malesef, ama genede teşekkür ederim önerilerin için

peki ekran kartının altından ekran kartına doğru hava üfleyecek olan fanlar sıkıntı yapmaz değil mi, benim düşünceme göre daha serin çalışır gibime geliyor,

Hocam bayağ zaman geçmiş şimdi bende Lian Li kasa almayı düşünüyorumda siz aldıysanız hava akışı falan nasıl iyi mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı