Lies of P nasıl bir oyun?

Keitra

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam'de indirime giren Lies of P'yi almayı düşünüyorum. Aslında Sekiro almak isterdim fakat çok pahalı. Souls oyunlarını seven biriyim Elden Ring'te 300 küsur saatim var. Ve buna benzer bir atmosfer bir deneyim arıyorum. Hogwarts Legacy düşünmüştüm fakat olumsuz yorumlar beni oyundan soğuttu. Elden Ring ve Lies of P arasında ne gibi farklar ve benzerlikler var acaba? Başlamadan önce bilmem gereken bilgiler nelerdir?

Oyun hoş güzel ama zor. Sürpriz bir oyun olmasına rağmen ben beğendim.

Güzel oyundu ama satın almaya gerek yok bana kalırsa. Oyunu bir kere bitirdim ve tekrar oynama ihtiyacı duymadım. Game Pass alıp bitirmenizi tavsiye edeceğim.

Demo haline göre çok daha kolay olarak çıkarıldı oyun. Dark Souls serisinin zorluğunu isteyen oyuncular memnun kalmadı. Lakin Fromsoftware'in yapmadığı en başarılı souls oyunudur kendisi. Oynanır şahsen.

Diğer souls replikalarına göre bu "a" kalite replika diyebilirim. Bloodborne havasını güzel veriyor. Kesinlikle oynanır.

Oyun hoş güzel ama zor. Sürpriz bir oyun olmasına rağmen ben beğendim.

Güzel oyundu ama satın almaya gerek yok bana kalırsa. Oyunu bir kere bitirdim ve tekrar oynama ihtiyacı duymadım. Game Pass alıp bitirmenizi tavsiye edeceğim.

Elden ring gibi farklı Build'ler büyüler kılıçlar vs var mı? Yoksa tek bir silaha mı bağlıyız. Oyun geniş ve zengin mi Elden Ring'le benzerliklerini merak ediyorum. Ve başlamadan bilmem gereken ekstra bir şey var mıdır?

Build konusunda zengin diyebilirim. Özel silahlar hariç diğer silahlar 2 parçadan oluşuyor. Handle ve Blade şeklinde. Bu parçaları silahı bozarak iptal edip, Handle olan parçaya diğer silahların Blade kısmını ekleyebiliyorsun. Handle parçası stat ve moveset için, Blade kısmı hasar türü ve range için. Yani güzel buildler ortaya çıkıyor bence.
Lakin Elden Ring gibi 100+ saatlik açık dünya souls oyunu ile karşılaştırmak imkansız tabi.

Steam'de 600 liraya düşmüş alıyorum değer diyorsanız sizce. Boss fight odaklı Elden Ring gibi bir oyun değil mi temelinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…