go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.915 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #31 Bir video daha geldi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bir video daha geldi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D deserteagle7 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 888 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #32 Oyunu bitirirsek DLC için baştan başlamak gerekecek mi?
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.915 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #33 deserteagle7 dedi: Oyunu bitirirsek DLC için baştan başlamak gerekecek mi? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olacağını sanmam. Oyunu 1 kez bitirmiş olmak yeterli olacaktır. Hatta hiç bitirmeden ortalarında bile DLC'e giriş olabilir.
deserteagle7 dedi: Oyunu bitirirsek DLC için baştan başlamak gerekecek mi? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olacağını sanmam. Oyunu 1 kez bitirmiş olmak yeterli olacaktır. Hatta hiç bitirmeden ortalarında bile DLC'e giriş olabilir.
D deserteagle7 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 888 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #34 go ask alice dedi: Öyle bir şey olacağını sanmam. Oyunu 1 kez bitirmiş olmak yeterli olacaktır. Hatta hiç bitirmeden ortalarında bile DLC'e giriş olabilir. Genişletmek için tıkla... Dlc yaz aylarında çıkacak değil mi? Şimdi bir save hazırlamak istiyordum ama yaza unuturum diye dlc çıkışını beklemeye karar verdim
go ask alice dedi: Öyle bir şey olacağını sanmam. Oyunu 1 kez bitirmiş olmak yeterli olacaktır. Hatta hiç bitirmeden ortalarında bile DLC'e giriş olabilir. Genişletmek için tıkla... Dlc yaz aylarında çıkacak değil mi? Şimdi bir save hazırlamak istiyordum ama yaza unuturum diye dlc çıkışını beklemeye karar verdim
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.915 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #35 deserteagle7 dedi: Dlc yaz aylarında çıkacak değil mi? Şimdi bir save hazırlamak istiyordum ama yaza unuturum diye dlc çıkışını beklemeye karar verdim Genişletmek için tıkla... Yaz olarak bilgi verildi evet.
deserteagle7 dedi: Dlc yaz aylarında çıkacak değil mi? Şimdi bir save hazırlamak istiyordum ama yaza unuturum diye dlc çıkışını beklemeye karar verdim Genişletmek için tıkla... Yaz olarak bilgi verildi evet.