Lies of P: Overture DLC trailer yayınlandı

Lies of P'ye eklenecek olan Overture içeriğinin Prequel olacağının doğrulanmış olması lore açısından doğrudan heyecan uyandırıyor. Çıkış yapmış olduğu dönem içerisinde Berserker ile kafa kafaya denk gelmez ise bu yıl içerisinde de mükemmel bir deneyim bekliyor.
Khazan değil de Nightreign haziranda çıkıyor sorun olan bu olabilir. Ben martta bekliyordum Steam'de 15 dolarım hazırdı. Oyunu ilk çıktığı zaman 1 aylık Gamepassle oynamıştım aşırı beğenince indirimde Steam kütüphaneme çektim.

DLC geliyor diye Steam'de yeniden oynuyorum. DLC için tüm silahları toplayıp bazılarını kasıyorum vs. ama Nightreign falan yaz sonunu bulabilir DLC. Zamanlama hiç olmadı yani. Her şeyim hazırdı..

Khazan değil de Nightreign haziranda çıkıyor sorun olan bu olabilir. Ben martta bekliyordum Steam'de 15 dolarım hazırdı. Oyunu ilk çıktığı zaman 1 aylık Gamepassle oynamıştım aşırı beğenince indirimde Steam kütüphaneme çektim.

DLC geliyor diye Steam'de yeniden oynuyorum. DLC için tüm silahları toplayıp bazılarını kasıyorum vs. ama Nightreign falan yaz sonunu bulabilir DLC. Zamanlama hiç olmadı yani. Her şeyim hazırdı..
Nightreign şahsi olarak çok fazla umrumda olan bir proje değil. Khazan ile ilgili demoyu oynadınız mı bilmiyorum ama DnF evrenine serpilmiş olan Souls-like yapısı ile doğrudan çok farklı bir iş ortaya çıkmış, çok beğendim. Neople doğrudan bu yılın sürpriz isimlerinden bir tanesini sunabiliyor olmaya hazırlanıyor.

Lies of P’nin DLC’si ile ilgili beklentim çakışmamaları. Allahtan Wilds en iyi vakitte çıkıyor, yaz gibi çıkış yapıyor olsa idi Wilds’a ayırıyor olacağım vakit eşliğinde birçok şeyi doğrudan deneyim edebiliyor olamazdım.

Son düzenleme:
Nightreign o kadar umrumda olmayan bir proje. Khazan ile ilgili demoyu oynadın mı bilmiyorum ama DnF evrenine serpilmiş olan Souls-like yapısı ile doğrudan çok farklı bir iş ortaya çıkmış, çok beğendim. Neople doğrudan bu yılın sürprizini yapıyor olmaya hazırlanıyor.

Lies of P’nin DLC’si ile ilgili beklentim çakışmamaları. Allahtan Wilds en iyi vakitte çıkıyor, yaz gibi çıkmış olsaydı Wilds’a ayıracağım vakit eşliğinde birçok şeyi doğrudan deneyim edebiliyor olamazdım.
Nightreign PPPvE bir challenge olduğundan bende hevesli değilim. Fakat yayıncılar malesef Nightreign tarafından ilgi pompalayacak her türlü. O yüzden ben olsam tarih olarak Nightreign'den uzaklaşırdım. Elbette diğerleri de ciddi sürprizler yapabilir.

Khazan hevesle beklediğim bir oyun evet. Deneyemedim ama en kısa zamanda bakacağım. Biraz daha ucuz bekliyordum demoyu aksatma sebebim olabilirim. Fakat dnd ile bağını çok bilmiyorum bununla ilgili neler var? Anime ve dnd böyle 2 farklı etiket geliyor bana.

Nightreign PPPvE bir challenge olduğundan bende hevesli değilim. Fakat yayıncılar malesef Nightreign tarafından ilgi pompalayacak her türlü. O yüzden ben olsam tarih olarak Nightreign'den uzaklaşırdım. Elbette diğerleri de ciddi sürprizler yapabilir.

Khazan hevesle beklediğim bir oyun evet. Deneyemedim ama en kısa zamanda bakacağım. Biraz daha ucuz bekliyordum demoyu aksatma sebebim olabilirim. Fakat dnd ile bağını çok bilmiyorum bununla ilgili neler var? Anime ve dnd böyle 2 farklı etiket geliyor bana.
DnD değil hocam DnF. Dungeon & Fighter ile Dungeon & Dragons temel yapı anlamında iki farklı evren konumunda. Khazan’ın DnF evreni içerisinde yer alıyor olan hikayesi Japonya stili hariç germanicler ile bağlanıyor olan warrior yapısı ile doğrudan farklı olmasa bile DnF evreni içerisinde yer alıyor olan isimler arasında şahsi olarak oyun anlamında en iyi tercihlerden bir tanesi. Neople’ın DnF evrenini daha fazla oyunlarda kullanıyor olmasının gerekiyor olduğunu uzun yıllardır düşünüyordum, Khazan bu denklemi kırabiliyor olacak olan bir ilgiyi hayranlar üzerinde doğrudan içeriyor.

DnD değil hocam DnF. Dungeon & Fighter ile Dungeon & Dragons temel yapı anlamında iki farklı evren konumunda. Khazan’ın DnF evreni içerisinde yer alıyor olan hikayesi Japonya stili hariç germanicler ile bağlanıyor olan warrior yapısı ile doğrudan farklı olmasa bile DnF evreni içerisinde yer alıyor olan isimler arasında şahsi olarak oyun anlamında en iyi tercihlerden bir tanesi. Neople’ın DnF evrenini daha fazla oyunlarda kullanıyor olmasının gerekiyor olduğunu uzun yıllardır düşünüyordum, Khazan bu denklemi kırabiliyor olacak olan bir ilgiyi hayranlar üzerinde doğrudan içeriyor.
Ha evet ben yanlış gördüm. Dnf oyunlarını biraz araştırmıştım burada konuşurken unuttum gerçekten Dnf potansiyeli çok artırır. Görsellik ve Souls-like üzerine "kendi tarzlarıyla" hikaye ve karakter etkileşim sunumlarını yapacaklardır dediğiniz gibi.

Ha evet ben yanlış gördüm. Dnf oyunlarını biraz araştırmıştım burada konuşurken unuttum gerçekten Dnf potansiyeli çok artırır. Görsellik ve Souls-like üzerine "kendi tarzlarıyla" hikaye ve karakter etkileşim sunumlarını yapacaklardır dediğiniz gibi.
DnF evreni içerisinde yer alıyor olan temel karakter yapısı Khazan ile özdeşleşmiş olan bir noktaya doğrudan işaret ediyor olması ile hayranlar üzerinde büyük bir beklenti üstleniyor. Lies of P'nin DLC'si ile ilgili olan yeni bir detay ise lore açısından temel bir yapıya işaret ediyor olacak olması ile final sahnesinin detayının üzerinden kurgulanmış olan bir yapı içeriyor olması ile hayranların bağlılıkları üzerinden doğrudan ilişkilendirilebiliyor.

Son düzenleme:
DnF evreni içerisinde yer alıyor olan temel karakter yapısı Khazan ile özdeşleşmiş olan bir noktaya doğrudan işaret ediyor olması ile hayranlar üzerinde büyük bir beklenti üstleniyor. Lies of P'nin DLC'si ile ilgili olan yeni bir detay ise lore açısından temel bir yapıya işaret ediyor olacak olması ile final sahnesinin detayının üzerinden kurgulanmış olan bir yapı içeriyor olması ile hayranların bağlılıkları üzerinden doğrudan ilişkilendirilebiliyor.
Hikayenin başlangıcı DLC ve ana oyun hikayesi arasında çokça bağlantı olacaktır. En büyük bağlantı da finalde olacak olanların ve final bossunun bağlantısı olur.

Ne diyelim harika bir seri kazandık. DLC'i de devam oyununu da merakla bekliyorum.

Bende DLC hazırlığı yapmıştım. Tüm silahları buldum yaklaşık 100 level yaptım. Gel gör ki son bossu kesemiyorum. O bossu kesmeme seçeneğini kullanırsam kötü son açılıyormuş. DLC'e etki etmez ama heralde?

Bende DLC hazırlığı yapmıştım. Tüm silahları buldum yaklaşık 100 level yaptım. Gel gör ki son bossu kesemiyorum. O bossu kesmeme seçeneğini kullanırsam kötü son açılıyormuş. DLC'e etki etmez ama heralde?
Parry yapacaksın hocam. Bu konuda kötüysen bir iki alıştırma yap ilk fazda hareketleri çok belirgin olduğu için parry zor değil. Parry seni 2. faza 6-7 potla getirir. Burda parry biraz zor. Stamina çok iyi seviyede olması lazım ve ağır ağır vurup sendeletmezsen nefes aldırmaz öldüremezsin. Dodge dash iyi seviyede yapabilirsen iş görür ama dediğim gibi Stamina yüklenmen lazım. Canını yarıya indirirsen veya 1 kez ölümcül hasar alabilirsen 2 tane kadar potun da varsa elektrik bombalarını ardından diğer bombalarını boşalt. Bombaları ve silaha elektrik buffını ne zaman vereceğini sen seç. Çünkü envanterde bitince sürekli gidip almak can sıkıcı.

Silah olarak da Teknik için Two Dragons Sword, Motivity için de Trident of the Covenant iyi oluyordu. Fakat Bone-cutting Saw önerilmiş. Bunlara bakın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı