Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.031 Makaleler 2 Çözümler 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #1 DLC, Summer Game Fest'de duyuruldu ve çıkış yaptı. Sonrasında hemen kırılmıştı. İndirme linki vermedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2025
DLC, Summer Game Fest'de duyuruldu ve çıkış yaptı. Sonrasında hemen kırılmıştı. İndirme linki vermedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 7 Haziran 2025 #2 Birkaç güne indirip bakacağım. İyi iş çıkardıklarını düşünüyorum.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.031 Makaleler 2 Çözümler 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #3 RPM dedi: Birkaç güne indirip bakacağım. İyi iş çıkardıklarını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni bosslar, silahlar ve yeni hikaye barındırıyormuş. Ortalama 15-20 saat sürer deniyor. Meta puanı 81. İyi iş çıkarmışlardır.
RPM dedi: Birkaç güne indirip bakacağım. İyi iş çıkardıklarını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni bosslar, silahlar ve yeni hikaye barındırıyormuş. Ortalama 15-20 saat sürer deniyor. Meta puanı 81. İyi iş çıkarmışlardır.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 7 Haziran 2025 #4 Uçan sineğin bile tek veya 2 atması dışında güzel olmuş DLC.