Life is strange 1'in sonu çok ucu açık bırakıldı ve bence yeni bir oyun getirme fikri oyunun sonunun yeni bir oyuna zemin hazırlayacak şekilde bitmesinden dolayı mantıklı olabilir. Özellikle güzel grafiklerle donatılsa, muhteşem bir oyun olurdu. Sizler ne düşünüyorsunuz?
After a tragic incident, brothers Sean and Daniel Diaz run away from home. Fearing the police, and dealing with Daniel's new telekinetic power, the boys head to Mexico. Each stop on their journey brings new friends and new challenges.
After a tragic incident, brothers Sean and Daniel Diaz run away from home. Fearing the police, and dealing with Daniel's new telekinetic power, the boys head to Mexico. Each stop on their journey brings new friends and new challenges.
Kardeşim o 2.oyun felan değil. Ben Life is strange 1'in 2. oyunu gelmeli diyorum. Ciddi misiniz ?
Ya ben orada Life is strange 1'in devam oyunu gelmeli diyorum, millet 2.oyunu zaten geldi diyorlar. Bir kaç bölümde sadece 1-2 kez 1. oyunun adı sanı duyulan oyun mu Life is strange 1'in devam oyunu gerçekten ? Yazık Kafanıza.
Anlamanız için illa Life is strange 1 sezon 2 yazmam gerekiyor galiba, başka yolu yok gibi
Tüm oyunlarını oynadım. Before the storm ve hatta dlc'si bile beni kesmedi. 2.oyunda Max ve Chloe'nin nerede olduğu, ne yaptığı hakkında 1.oyunda yaptığımız seçimlerimize göre ufak bir konuşma geçiyor ancak ben bu olup bitenleri konuşmaları duyarak 2.oyundan öğrenmeyi değil de, bizzat 2.sezonu oynayarak öğrenmek isterdim. Belki de dediğiniz gibi 2.sezon da çok sağlam bir konu bulunamayabilirdi.