Life is Strange Oynama Sırası

timuur

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selam, direk konuya giriyorum.
Life is Strange Before The Storm, 1 ve 2. oyunlarını aldım tam bir şekilde.
Başta çok sarmaz diye oynanış sırasına bakmadan direk Before The Storm'dan başladım.
Tek oturuşta 8 saat oynadım. Oyun bayağı bir sardı.
Kalan oyunları da sırasına göre oynamak istiyorum. Sorularım;
1- 1. oyunun Remastered versiyonu mu yoksa normal versiyonu mu oynayayım? (Grafiklere çok takılan biri değilim sadece grafik farkı varsa gerek yok.)
2- True Colors gibi yan oyunları oynamak zorunda mıyım hikayeye bağlı kalmak için?
3- Başka bu tür önerebileceğiniz bir oyun var mı TWD gibi veya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Life is Strange Before The Storm, 1 ve 2. oyunlarını aldım tam bir şekilde.
Başta çok sarmaz diye oynanış sırasına bakmadan direk Before The Storm'dan başladım.
1- 1. oyunun Remastered versiyonu mu yoksa normal versiyonu mu oynayayım? (Grafiklere çok takılan biri değilim sadece grafik farkı varsa gerek yok.)
2- True Colors gibi yan oyunları oynamak zorunda mıyım hikayeye bağlı kalmak için?
3- Başka bu tür önerebileceğiniz bir oyun var mı TWD gibi veya?
1-) Normal versiyon elinde varsa Remastered versiyona gerek yok. Aradaki farklar çok minimal.
2-) True Colors yan oyun değil, direkt olarak serinin devamı fakat 1-2 karakter dışında diğer oyunlarla bir bağı yok.
3-) Detroit Become Human.

Life is Strange Remastered ve Life is Strange arsında fark yok diye biliyorum oynadım bitirdim ben orijinalini oynadım.

Life is Strange before the storm, 1 ve 2. oyunlarını aldım tam bir şekilde.
Başta çok sarmaz diye oynanış sırasına bakmadan direk before the Storm'dan başladım.
1- 1. oyunun Remastered versiyonu mu yoksa normal versiyonu mu oynayayım? (grafiklere çok takılan biri değilim sadece grafik farkı varsa gerek yok.)
2- true colors gibi yan oyunları oynamak zorunda mıyım hikayeye bağlı kalmak için?
3- başka bu tür önerebileceğiniz bir oyun var mı TWD gibi veya?

İlk önce before the storm ardından Life is Strange, Life is Strange 2'de karakterler ve senaryo farklı, true colorsta da senaryo ve karakterler farklı.

1-) Normal versiyon elinde varsa Remastered versiyona gerek yok. Aradaki farklar çok minimal.
2-) True Colors yan oyun değil, direkt olarak serinin devamı fakat 1-2 karakter dışında diğer oyunlarla bir bağı yok.
3-) Detroit Become Human.
True Colors u en son mu oynayayım?
Bide başka oyun yok değil mi?
Detroit de sepetime ekledim güzel duruyor.

-Evet, en son oynayabilirsin.
- Hayır, başka bir Life is Strange oyunu yok.
- Detroit Become Human bu türün en iyi oyunlarından bir tanesidir.
Çok teşekkür ederim yardımın için iyi forumlar..
Life is Strange 2 ile true colors birbirinden bağımsız istediğiniz zaman oynayabilirsiniz, 4 tane Life is Strange oyunu var başka oyunu da yok.
Çok teşekkür ederim yardımın için iyi forumlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı