Linea Euro 4'ün 3 bin devirde siyah duman atması normal mi?

Mehmet741

Centipat
Katılım
1 Ağustos 2022
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, Linea Euro 4 rölantide 2 bin devirlerde siyah duman atmıyor ama ani gaza basinca 3-4 bin devire çıkarınca siyah duman atiyor. Geçen arkadaşim kendince ara gaz falan vermeye çalısirken fark ettim normal midir? Simdiden teşekkürler cevaplarınız için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, linea euro 4 rölantide 2 bin devirlerde siyah duman atmıyor ama ani gaza basinca 3-4 bin devire çıkarınca siyah duman atiyor. Geçen arkadaşim kendince ara gaz falan vermeye çalısirken fark ettim normal midir? Simdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Yazılımlı mı? Yazılımlı değil ise yağ yakıyor olabilir.
 
DPF tıkanmış olabilir.
Euro4 de dpf yok diye biliyorum yanlisda biliyor olabilirim

Siyah duman atma hiçbir durumda normal değildir.
Ağam deme öyle ya

Tanıdığın aracını kendi çözüm yöntemimle hallettim. Aynı araç dedim 300 TL yakıt koy ben bir yere varıp geleceğim. 60 km yol 200 km+ hızla gittim yüksek devirle 4. viteste git gel yaptım araba normale döndü. Kurumlar tıkanmış hepsi açıldı.
Kral 200 km ben öyle maceralı biri degilim hele birde Linea ile 200 km hız yapamam 😁😁 helal olsun valla size

Yazılımlı mı? Yazılımlı değil ise yağ yakıyor olabilir.
Degil kral ama sürat halinde atmıyor arka tamponda siyah izi bile görmezsin normal devirde kullanırım vites atarım 2000 2500 arası sadece rölantide 2000 devirde değilde anı gaz verip 4000 binlere çıkınca oldu sürat halinde 4 bin devirde atmıyor rölantide atiyor o da anı gaz da
 
Son düzenleme:
Kral 200 km ben öyle maceralı biri degilim hele bir de linea ile 200 km hız yapamam 😁😁 helal olsun vallahi size.

Hız yapmanıza gerek yok 80-100 km hızlarda 3.5-4 bin devir 15-20 dk tur atın sorun büyük oranda çözülecektir. Ben fırsattan istifade bastım biraz da top Speed severim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı