userx1 Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 LineageOS 20 yükledim, Samsung Galaxy S6'ya GApps paketi de yükledim TWRP dek ancak WhatsApp kullanamıyoruz, resmi uygulamasını indirin diyor. İndirdiğim de ise yine aynı hatayı veriyor. Magisk ve root atmadım. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2024
LineageOS 20 yükledim, Samsung Galaxy S6'ya GApps paketi de yükledim TWRP dek ancak WhatsApp kullanamıyoruz, resmi uygulamasını indirin diyor. İndirdiğim de ise yine aynı hatayı veriyor. Magisk ve root atmadım. Nasıl düzeltebilirim?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 Magisk kur, Shamiko veya Zygisk dene. Artı 0 Eksi
KS KS userx1 Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 Magisk'i APK olarak mi kurayim? Cheese Wizzard dedi: Magisk kur, Shamiko veya Zygisk dene. Genişletmek için tıkla... APK olarak mi kurayim Magisk'i? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Magisk'i APK olarak mi kurayim? Cheese Wizzard dedi: Magisk kur, Shamiko veya Zygisk dene. Genişletmek için tıkla... APK olarak mi kurayim Magisk'i?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.215 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 28 Ağustos 2024 #4 ROM'u derleyen arkadaş imzalama yapmamış. Magisk kurup Safetynet'ten geçirmeniz lazım cihazı. Artı 0 Eksi
KS KS userx1 Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #5 Magisk'i APK olarak mi kurayim? Heribert Yavuz dedi: ROM'u derleyen arkadaş imzalama yapmamış. Magisk kurup Safetynet'ten geçirmeniz lazım cihazı. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Magisk'i APK olarak mi kurayim? Heribert Yavuz dedi: ROM'u derleyen arkadaş imzalama yapmamış. Magisk kurup Safetynet'ten geçirmeniz lazım cihazı. Genişletmek için tıkla...
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.215 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 28 Ağustos 2024 #6 userx1 dedi: Magisk'i APK olarak mi kurayim. Genişletmek için tıkla... TWRP'den kuruluyor. GitHub - topjohnwu/Magisk: The Magic Mask for Android The Magic Mask for Android. Contribute to topjohnwu/Magisk development by creating an account on GitHub. github.com Artı 0 Eksi
userx1 dedi: Magisk'i APK olarak mi kurayim. Genişletmek için tıkla... TWRP'den kuruluyor. GitHub - topjohnwu/Magisk: The Magic Mask for Android The Magic Mask for Android. Contribute to topjohnwu/Magisk development by creating an account on GitHub. github.com
KS KS userx1 Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #7 ZIP olarak kurduğum da LineageOS açılış ekranında kalıyor belli bir süre sonra tekrar reboot ediyor ve döngü devam ediyor. Heribert Yavuz dedi: TWRP'den kuruluyor. GitHub - topjohnwu/Magisk: The Magic Mask for Android The Magic Mask for Android. Contribute to topjohnwu/Magisk development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... @Heribert Yavuz @Cheese Wizzard Tekrar deneyecegim TWRP'den, PC dnk cevaplara bakarım. Umarım yeniden döngüye girmez. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
ZIP olarak kurduğum da LineageOS açılış ekranında kalıyor belli bir süre sonra tekrar reboot ediyor ve döngü devam ediyor. Heribert Yavuz dedi: TWRP'den kuruluyor. GitHub - topjohnwu/Magisk: The Magic Mask for Android The Magic Mask for Android. Contribute to topjohnwu/Magisk development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... @Heribert Yavuz @Cheese Wizzard Tekrar deneyecegim TWRP'den, PC dnk cevaplara bakarım. Umarım yeniden döngüye girmez.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.215 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 28 Ağustos 2024 #8 userx1 dedi: ZIP olarak kurduğum da LineageOS açılış ekranında kalıyor belli bir süre sonra tekrar reboot ediyor ve döngü devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Başka Magisk sürümü ile deneyin. Artı 0 Eksi
userx1 dedi: ZIP olarak kurduğum da LineageOS açılış ekranında kalıyor belli bir süre sonra tekrar reboot ediyor ve döngü devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Başka Magisk sürümü ile deneyin.
KS KS userx1 Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #9 Hangisini deneyeyim ben 27 ile denedim. @Heribert Yavuz Deniyorum Magisk 25.2 ile @Heribert Yavuz. Umarım olur. Kurdum reboot ediyorum @Heribert Yavuz. Kurdum açıldı, şimdi ne yapmam gerekiyor? @Heribert Yavuz. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Hangisini deneyeyim ben 27 ile denedim. @Heribert Yavuz Deniyorum Magisk 25.2 ile @Heribert Yavuz. Umarım olur. Kurdum reboot ediyorum @Heribert Yavuz. Kurdum açıldı, şimdi ne yapmam gerekiyor? @Heribert Yavuz.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.215 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 28 Ağustos 2024 #10 userx1 dedi: Hangisini deneyeyim ben 27 ile denedim. @Heribert Yavuz Deniyorum Magisk 25.2 ile @Heribert Yavuz Umarım olur. Kurdum reboot ediyorum @Heribert Yavuz Kurdum açıldı şimdi ne yapmam gerekiyor? @Heribert Yavuz Genişletmek için tıkla... Magisk'e açın onun için modüller var. Onları kurmanız lazım. Artı 0 Eksi
userx1 dedi: Hangisini deneyeyim ben 27 ile denedim. @Heribert Yavuz Deniyorum Magisk 25.2 ile @Heribert Yavuz Umarım olur. Kurdum reboot ediyorum @Heribert Yavuz Kurdum açıldı şimdi ne yapmam gerekiyor? @Heribert Yavuz Genişletmek için tıkla... Magisk'e açın onun için modüller var. Onları kurmanız lazım.