LineageOS ve Graphenesos Google tabanını destekler mi?

Doğrudur benim endişem güvenlikti daha çok. Bir de performans var, firmalar sağolsun 1 2 yılda desteği kesip üst sürüme özel güncellemeler yaptırıp afedersin cihazın anasını belliyorlar. O yüzden ben root dan ziyade aosp rom yüklemeyi daha önemli görüyorum, tabiki garanti bittikten sonra yapabilirim. Belki de daha yeniyken cihaza da yapabilirim belli olmaz Malum verilerimiz,gizliliğimiz epey ihlal ediliyor,gerçi her ne kadar devlet sırrı kadar olmasa da insan mahremiyetini korumak istiyor.

Zaten dahili hafızaya kuruyorsunuz. Sadece SD karta dosyaları atıyorsunuz TRWP ile oradan kullanıyorsunuz.
Telefonda sd kart yok da. MicroSd kart filan yok yani elimde ondan sordum. Benim bildiğim bu TWRP bilgisayardan usb bağlayarak yapılmıyor muydu? Detaylı bilmiyorum bu işleri, mazur görün.

Evet ADB kuruyorsunuz. Telefonun geliştirici seçeneklerini açıyorsunuz derleme numarasına tıklayarak. USB hata ayıklama moduna alıyorsunuz geliştirici kısmından. USB ile bağlıyorsunuz. ADB'den komut verip TWRP'yi yüklüyorsunuz. Tabii önce Bootloader kilidinin açık olması gerekli.

Anladım, sd kart şart değil, demi hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…