Linkin Park'ın yeni albümünü beğendiniz mi?

Makaleler
51
Linkin Park 7 yılın ardından yeni solistleri Emily Armstrong ile ilk albümünü çıkaralı iki hafta oldu. Albüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben özellikle The Emptiness Machine, Two Faced, IGYEIH, Good Things Go ve Stained şarkılarına hasta oldum. Kalan şarkılar da güzel, iki haftadır başa sarıp sarıp dinliyorum.

Good Things Go çok iyi şarkı. Emily eski şarkıları söyleyemiyor fakat yeni albümde kendi tarzını yansıtmış. Güzel albüm olmuş.

Good Things Go çok iyi şarkı. Emily eski şarkıları söyleyemiyor fakat yeni albümde kendi tarzını yansıtmış. Güzel albüm olmuş.
Eski şarkılar Chester'ın sesine göre yapıldığı için zorlanmasını normal karşılıyorum ama kendi şarkılarındaki performansı çok iyi.

Sadece Vokalden ibaret olmayan bir grubun vokalisti öldü diye sahnelerden çekilmesi hata olurdu. Sevdiğim ve dinlediğim bir grup değildir ama gayet güzel bir sound ve şarkılar üretmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…