Xeloth Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #1 Windows 10 internete bağlanıyorum. Edebilir misiniz? Dosya Ekleri IMG_20220705_231501.jpg 192,3 KB · Görüntüleme: 32
Çözüm Xeloth 5 Temmuz 2022 MrLonax dedi: Adaptörün driverı. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 10 defa denedim ama hiçbir iyi sonuç yok. MrLonax dedi: Adaptörün driverı. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme ile sorunu çözdüm yardımın için yine de teşekkürler.
MrLonax dedi: Adaptörün driverı. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 10 defa denedim ama hiçbir iyi sonuç yok. MrLonax dedi: Adaptörün driverı. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme ile sorunu çözdüm yardımın için yine de teşekkürler.
MrLonax Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #2 Driverı güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS Xeloth Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #3 MrLonax dedi: Driverı güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Şu an da Windows Update de bir şeyler iniyor ayrıca. Xeloth dedi: Evet. Şu an da Windows Update de bir şeyler iniyor ayrıca. Genişletmek için tıkla... Şimdi de durdu internete bağlı olun diyord. Artı 0 Eksi
MrLonax dedi: Driverı güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Şu an da Windows Update de bir şeyler iniyor ayrıca. Xeloth dedi: Evet. Şu an da Windows Update de bir şeyler iniyor ayrıca. Genişletmek için tıkla... Şimdi de durdu internete bağlı olun diyord.
MrLonax Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #4 Xeloth dedi: Evet. Şu an da Windows Update de bir şeyler iniyor ayrıca. Şimdi de durdu internete bağlı olun diyord. Genişletmek için tıkla... El ile indirin driverı. Artı 0 Eksi
Xeloth dedi: Evet. Şu an da Windows Update de bir şeyler iniyor ayrıca. Şimdi de durdu internete bağlı olun diyord. Genişletmek için tıkla... El ile indirin driverı.
KS KS Xeloth Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #5 MrLonax dedi: El ile indirin driverı. Genişletmek için tıkla... Hangi driverı. Artı 0 Eksi
MrLonax Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #6 Xeloth dedi: Hangi driverı. Genişletmek için tıkla... Adaptörün driverı. Artı 0 Eksi
KS KS Xeloth Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #7 MrLonax dedi: Adaptörün driverı. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 10 defa denedim ama hiçbir iyi sonuç yok. MrLonax dedi: Adaptörün driverı. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme ile sorunu çözdüm yardımın için yine de teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
MrLonax dedi: Adaptörün driverı. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 10 defa denedim ama hiçbir iyi sonuç yok. MrLonax dedi: Adaptörün driverı. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme ile sorunu çözdüm yardımın için yine de teşekkürler.