P Phenyl Nanopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 680 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Dün 17:46 #1 Arch tabanlı bir dağıtım için istiyorum. Farklı bir dağıtım için de varsa, alternatif olarak önerebilirsiniz.
Arch tabanlı bir dağıtım için istiyorum. Farklı bir dağıtım için de varsa, alternatif olarak önerebilirsiniz.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.991 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:49 #2 Phenyl dedi: Arch tabanlı bir dağıtım için istiyorum. Farklı bir dağıtım için de varsa, alternatif olarak önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zapret var diye biliyorum.
Phenyl dedi: Arch tabanlı bir dağıtım için istiyorum. Farklı bir dağıtım için de varsa, alternatif olarak önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zapret var diye biliyorum.
P Phenyl Nanopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 680 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Dün 17:51 #3 TheMaZi dedi: Zapret var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Zapret çalışmıyor hocam, maalesef. Belirtmeyi unutmuşum.
TheMaZi dedi: Zapret var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Zapret çalışmıyor hocam, maalesef. Belirtmeyi unutmuşum.
toplamabilgisayar123 Picopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:02 #4 Phenyl dedi: Zapret çalışmıyor hocam, maalesef. Belirtmeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... zapret çalışmazsa hiçbir şey çalışmaz. yanlış kurmuş olmayasınız?
Phenyl dedi: Zapret çalışmıyor hocam, maalesef. Belirtmeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... zapret çalışmazsa hiçbir şey çalışmaz. yanlış kurmuş olmayasınız?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.991 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:05 #5 Phenyl dedi: Zapret çalışmıyor hocam, maalesef. Belirtmeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Zapret'i ayarlayabiliyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Phenyl dedi: Zapret çalışmıyor hocam, maalesef. Belirtmeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Zapret'i ayarlayabiliyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
P Phenyl Nanopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 680 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Dün 18:06 #6 toplamabilgisayar123 dedi: zapret çalışmazsa hiçbir şey çalışmaz. yanlış kurmuş olmayasınız? Genişletmek için tıkla... Yok hocam, aynı şekilde ./blockcheck.sh'dan parametremi aldım. ./install_easy.sh kısmından dosya dizinine çıkan parametreyi yazdım ancak tık yok. Discord'a girmiyor.
toplamabilgisayar123 dedi: zapret çalışmazsa hiçbir şey çalışmaz. yanlış kurmuş olmayasınız? Genişletmek için tıkla... Yok hocam, aynı şekilde ./blockcheck.sh'dan parametremi aldım. ./install_easy.sh kısmından dosya dizinine çıkan parametreyi yazdım ancak tık yok. Discord'a girmiyor.