Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2018 #1 Merhabalar başlıkta gördüğünüz gibi bu driveri arıyorum. Nasıl bulabilirim?
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 3 Eylül 2018 #2 Furkaninkosesi dedi: Merhabalar başlıkta gördüğünüz gibi bu driveri arıyorum. Nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Download Intel® Wireless Bluetooth® for Windows® 10 Bu işinizi görür herhalde. (Linux değilmiş).
Furkaninkosesi dedi: Merhabalar başlıkta gördüğünüz gibi bu driveri arıyorum. Nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Download Intel® Wireless Bluetooth® for Windows® 10 Bu işinizi görür herhalde. (Linux değilmiş).
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2018 #3 FearlyGhost dedi: Download Intel® Wireless Bluetooth® for Windows® 10 Bu işinizi görür herhalde. Genişletmek için tıkla... Linux için arıyorum!
FearlyGhost dedi: Download Intel® Wireless Bluetooth® for Windows® 10 Bu işinizi görür herhalde. Genişletmek için tıkla... Linux için arıyorum!
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 3 Eylül 2018 #4 Furkaninkosesi dedi: Linux için arıyorum! Genişletmek için tıkla... Linux* Support for Intel® Wireless Adapters Bu Linux herhalde.
Furkaninkosesi dedi: Linux için arıyorum! Genişletmek için tıkla... Linux* Support for Intel® Wireless Adapters Bu Linux herhalde.
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2018 #5 FearlyGhost dedi: Linux* Support for Intel® Wireless Adapters Bu Linux herhalde. Eki Görüntüle 328152 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kali'de işe yaradı. Gerçekten çok teşekkürler
FearlyGhost dedi: Linux* Support for Intel® Wireless Adapters Bu Linux herhalde. Eki Görüntüle 328152 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kali'de işe yaradı. Gerçekten çok teşekkürler
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 3 Eylül 2018 #6 Furkaninkosesi dedi: Teşekkür ederim kali'de işe yaradı. Gerçekten çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bundan sonra üstüme atlamassınız herhalde
Furkaninkosesi dedi: Teşekkür ederim kali'de işe yaradı. Gerçekten çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bundan sonra üstüme atlamassınız herhalde
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2018 #7 FearlyGhost dedi: Bundan sonra üstüme atlamassınız herhalde Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın 2 gündür bununla uğraştığımdan biraz fazla tepki verdim
FearlyGhost dedi: Bundan sonra üstüme atlamassınız herhalde Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın 2 gündür bununla uğraştığımdan biraz fazla tepki verdim
Janberkb1 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2020 #8 Furkan merhaba, Kali Linux ile uğraşıyorum şu anda, bende de aynı dahili Wi-Fi adaptörü var fakat Virtualbox üzerinden Wi-Fi kartımı tanıtıp Kali Linux içerisinde kullanamıyorum bu konuda bir bilgin varsa paylaşabilir misin?
Furkan merhaba, Kali Linux ile uğraşıyorum şu anda, bende de aynı dahili Wi-Fi adaptörü var fakat Virtualbox üzerinden Wi-Fi kartımı tanıtıp Kali Linux içerisinde kullanamıyorum bu konuda bir bilgin varsa paylaşabilir misin?
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2020 #9 Maalesef hocam, dual boot olarak kullanıyorum.
Janberkb1 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2020 #10 Teşekkür ederim, ben de sanırım USB'ye kurup o şekilde kullanacağım sabit diske kurmak istemiyorum, şimdilik USB Wi-Fi adaptörle idare edeceğim.
Teşekkür ederim, ben de sanırım USB'ye kurup o şekilde kullanacağım sabit diske kurmak istemiyorum, şimdilik USB Wi-Fi adaptörle idare edeceğim.