Linux kurulum ekranı gelmiyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video sayesinde USB Ayarını yapabildim ancak. Windows kurulum ekranına geldiğinde diskleri görmüyor. Gözat seçeneğine vs. tıklıyorum yine diskleri seçemiyorum.

Son düzenleme:

VMD suruculerini yuklemeniz gerekiyor olabilir. İslemcinizi soyleyebilir misiniz?
VMD linkini bulmaya calisacagim

VMD driverini bulamadim, BIOS'tan o ayari (umarim bulunuyordur) kapatip diskinizin gorunmesini saglayabilirsiniz. Ayari disabled konumuna getirmelisiniz.

Eki Görüntüle 1836714
deneyip haber vereceğim..

VMD driverini bulamadim, BIOS'tan o ayari (umarim bulunuyordur) kapatip diskinizin gorunmesini saglayabilirsiniz. Ayari disabled konumuna getirmelisiniz.

Eki Görüntüle 1836714

Hocam dediğiniz ayar bulunmuyor ancak svm var aynı mı bilmiyorum denenebilir mi?

Son düzenleme:
SATA Mode Selection ayarini degistirmeyi deneyin. Windows ext4 diskleri goruyor ama tam olarak okuyamiyor, o yuzden disklerin gorunmedigini dusunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…