Çözüldü Linux kurulumu sonra bootloop'da takılı kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Toprak124

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 10300H CPU
Nvidia Geforce GTX 1650Ti
2x 8GB DDR4 (16GB)
Kubuntu 25.10 | Windows 11 IoT LTSC 2024
Meslek
Öğrenci
Selamlar laptopuma Windows 11 24H2 kurmuştum 2 gün sonra Linux Ubuntu kurdum bootloopda takılı kaldı BIOS'a giriyor ve USB'den boot edebiliyor nasıl çözebilirim?

Çözüm
GRUB menüsüne erişemiyorum.

Daha yeni kurdum açamadım gitti Windows to GO hard diskim var Win 8.1'li onunla idare etmeye calisiyorum.
Boot menüye açıyorsun ya F11 tuşu yada F12 tuşu, oradan Ubuntu'yu (flashtaki değil) seçince Grub menü açılıyor. Böyle yaptın ve açılmadı mı?
Selamlar laptopuma Windows 11 24H2 kurmuştum 2 gün sonra Linux Ubuntu kurdum bootloopda takılı kaldı BIOS'a giriyor ve USB'den boot edebiliyor nasıl çözebilirim?
Grub menü'ye erişebiliyor musun? Boot Menü'den normal Ubuntu'yu başlat, Grub menüden açılır Ubuntu. Oradan kurtarma modunda başlat Ubuntu'yu açılır.

Daha sonra ne yaptıysan geri al onları. Mesela Nvidia sürücüsü yüklemek gibi.

GRUB menü'ye erişebiliyor musun? Boot menü'den normal Ubuntu'yu başlat, GRUB menüden açılır Ubuntu. Oradan kurtarma modunda başlat Ubuntu'yu açılır.

Daha sonra ne yaptıysan geri al onları. Mesela NVIDIA sürücüsü yüklemek gibi.

Daha yeni kurdum açamadım gitti Windows to GO hard diskim var Win 8.1'li onunla idare etmeye calisiyorum.

Boot menüye açıyorsun ya F11 tuşu ya da F12 tuşu, oradan Ubuntu'yu (flashtaki değil) seçince GRUB menü açılıyor. Böyle yaptın ve açılmadı mı?

Allah senden çok razı olsun açıldı sıkıntı GRUB mu şimdi? (GRUB u acmada direk başladı)

Ubuntu da açıldı mı peki? Sıkıntı GRUB menü olabilir mi bilmiyorum maalesef.

Onu Internet'e arastiririm Ubuntu açıldı sorunsuz çalışıyor çok sağ ol yeniden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı