Çözüldü Linux Mint 20 Cinnamon GTA SA "kayıtlı bir ses kartı bulamadı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

stro

Hectopat
Daha fazla  
Değerli Technopat üyeleri, merhaba. LM 20'de GTA San Andreas'ta ses problemi yaşıyorum. Şu şekilde; oyunu normal şekilde Windows'a uyumlu olarak indirdim ve Wine yardımıyla başlatmayı deniyorum ama şöyle bir hata alıyorum.

1637050062094.png

Sesleri duymamda hiçbir problem yok. Müzik dinleyebiliyorum ve bazı oyunları açabiliyorum. Bunun sebebi nedir? Yaşayan var mıdır? Çözüm yolları nelerdir şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle sudo yazmadan aynı komutu yazmayı deneyiniz.

Kod:
wine gta_sa.exe

Exe'ye sağ tık yapıp Wine ile aç yapmayı dener misiniz?

Yukarıdaki işlemler işe yaramazsa Q4Wine kurup dener misiniz bir de?
sudo apt-get install q4wine

Exe'ye sağ tık yap Q4Wine ile aç de dizin olarak dosya dizini seç exe olarak Exe'yi seçip çalıştırabilir misiniz peki?
böyle bir şey geldi ne yapacağım oyunu mu başlatayım

1637155740972.png

Yukarıda attığım linke bir göz atın hocam.
Sonuç aynı kasma devam ediyor normalde mta oynayacaktım ama mta gtayı ses probleminden dolayı açmadığından oynayamadım /home/enes/.local kısmındaki .local ismini nokta(.)sız biçimde yapsam problem olur mu mtayı açarken gtanın dizinini soruyor ve görünmüyor .local
Kullandığın GPU Vulkan desteklemiyorsa hacca gitsen duzgun performans alamazsin.
windowsta hiçbir problem yaşamadım hocam

Son düzenleme:
Sonuç aynı kasma devam ediyor normalde MTA oynayacaktım ama MTA GTA'yı ses probleminden dolayı açmadığından oynayamadım /home/enes/.local kısmındaki. Local ismini nokta(.)Sız biçimde yapsam problem olur mu MTA'yı açarken GTA'nın dizinini soruyor ve görünmüyor. Local.

Windows'ta hiçbir problem yaşamadım hocam.

Local değiştirmni tavsiye etmem. Sadece Wine değil diğer uygulama ayarlarında o lokasyonda.

Local değiştirmni tavsiye etmem. Sadece Wine değil diğer uygulama ayarlarında o lokasyonda.
Durum böyle usta yapacak pek bir şey yoktu windowsa geçeyim dedim şimdi de rufusla uğraşıyorum. wine rufus.exe açıyorum Flashı görmüyor Aygıt kısmında neden olduğunuda bilmiyorum

Durum böyle usta yapacak pek bir şey yoktu Windows'a geçeyim dedim şimdi de Rufus'la uğraşıyorum. Wine rufus.exe açıyorum flashı görmüyor aygıt kısmında neden olduğunuda bilmiyorum.

Wine ile değil WoeUSB ile Windows kurun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı