Merihos Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #1 Oyunları tam ekranda oynayınca ekran yırtılıyor, nasıl çözebilirim? Intel HD Graphics 3000 kullanıyorum.
Oyunları tam ekranda oynayınca ekran yırtılıyor, nasıl çözebilirim? Intel HD Graphics 3000 kullanıyorum.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.454 Makaleler 5 Çözümler 310 2 Nisan 2025 #2 Merihos dedi: Oyunları tam ekranda oynayınca ekran yırtılıyor, nasıl çözebilirim? Intel HD Graphics 3000 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Wayland yerine X11 geçmeyi deneyebilirsin. Şifre girme ekranında dağ biçmindeki logoya tıkla ve Cinnamon X11'li seçeneği seç.
Merihos dedi: Oyunları tam ekranda oynayınca ekran yırtılıyor, nasıl çözebilirim? Intel HD Graphics 3000 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Wayland yerine X11 geçmeyi deneyebilirsin. Şifre girme ekranında dağ biçmindeki logoya tıkla ve Cinnamon X11'li seçeneği seç.
Merihos Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #3 Rona dedi: Wayland yerine X11 geçmeyi deneyebilirsin. Şifre girme ekranında dağ biçmindeki logoya tıkla ve Cinnamon X11'li seçeneği seç. Genişletmek için tıkla... Cinnamon X11'li seçeneği göremedim. Sadece bu 3 seçenek var: Cinnamon (Default) Cinnamon (Software Rendering) Cinnamon on Wayland (Experimental)
Rona dedi: Wayland yerine X11 geçmeyi deneyebilirsin. Şifre girme ekranında dağ biçmindeki logoya tıkla ve Cinnamon X11'li seçeneği seç. Genişletmek için tıkla... Cinnamon X11'li seçeneği göremedim. Sadece bu 3 seçenek var: Cinnamon (Default) Cinnamon (Software Rendering) Cinnamon on Wayland (Experimental)
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.454 Makaleler 5 Çözümler 310 4 Nisan 2025 #4 Merihos dedi: Cinnamon X11'li seçeneği göremedim. Sadece bu 3 seçenek var: Cinnamon (Default) Cinnamon (Software Rendering) Cinnamon on Wayland (Experimental) Genişletmek için tıkla... Üçünü de deneyin sırayla.
Merihos dedi: Cinnamon X11'li seçeneği göremedim. Sadece bu 3 seçenek var: Cinnamon (Default) Cinnamon (Software Rendering) Cinnamon on Wayland (Experimental) Genişletmek için tıkla... Üçünü de deneyin sırayla.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 274 4 Nisan 2025 #5 Cinnamon (Default) modunu seçince faydasını gördünüz mü?
Merihos Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #6 Rona dedi: Üçünü de deneyin sırayla. Genişletmek için tıkla... Wayland sorunu çözdü ama internetten baktığımda Mint için Wayland'i çok önermiyolardı. Kullanmam da bir sorun olur mu? Sakuya Izayoi dedi: Cinnamon (Default) modunu seçince faydasını gördünüz mü? Genişletmek için tıkla... Yok normalde o moddaydı zaten.
Rona dedi: Üçünü de deneyin sırayla. Genişletmek için tıkla... Wayland sorunu çözdü ama internetten baktığımda Mint için Wayland'i çok önermiyolardı. Kullanmam da bir sorun olur mu? Sakuya Izayoi dedi: Cinnamon (Default) modunu seçince faydasını gördünüz mü? Genişletmek için tıkla... Yok normalde o moddaydı zaten.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 274 4 Nisan 2025 #7 Ben sorun olacağını düşünmüyorum. Bende de Fedora Wayland'de daha stabil çalışıyordu.
Merihos Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #8 Sakuya Izayoi dedi: Ben sorun olacağını düşünmüyorum. Bende de Fedora Wayland'de daha stabil çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler son bir sorum olacak, Wayland'de klavye düzenini nasıl değiştirebilirim?
Sakuya Izayoi dedi: Ben sorun olacağını düşünmüyorum. Bende de Fedora Wayland'de daha stabil çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler son bir sorum olacak, Wayland'de klavye düzenini nasıl değiştirebilirim?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 274 4 Nisan 2025 #9 Windows + Space tuşuna basmayı denediniz mi?
Merihos Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #10 Sakuya Izayoi dedi: Windows + Space tuşuna basmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Deneyince bir şey olmadı, baktığımda Mint'te Wayland kullanınca düzen değiştirilemiyormuş. Linux dağıtımı değişmeyi düşünüyordum zaten, Wayland kullanan bir dağıtıma geçeceğim.
Sakuya Izayoi dedi: Windows + Space tuşuna basmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Deneyince bir şey olmadı, baktığımda Mint'te Wayland kullanınca düzen değiştirilemiyormuş. Linux dağıtımı değişmeyi düşünüyordum zaten, Wayland kullanan bir dağıtıma geçeceğim.