Linux Mint açıldıktan sonra kendine gelmesi uzun sürüyor

XFCE ağırdır, bayağı ağırdır.
@Görkem Han Niye kızgın yüz attınız? Yanlış bir şey mi söyledim?
Xfce ağırdır. Demek biraz yanlış yönlendirmeye girer. Xfce'den 10 kat masaüstü ortamları gördüm. Çoğu sistemde de stabil çalışır. Şaka yaptığınızı düşünmüyorum ama yapsanız bile konu sahibine yanlış yönlendirme olmasın.

Xfce ağırdır. Demek biraz yanlış yönlendirmeye girer. Xfce'den 10 kat masaüstü ortamları gördüm. Çoğu sistemde de stabil çalışır. Şaka yaptığınızı düşünmüyorum ama yapsanız bile konu sahibine yanlış yönlendirme olmasın.
İyi de XFCE çoğu masaüstü dağıtımından ağır ve adamın sistemine çok iyi gitmeyecek bir masaüstü dağıtımı. Tamam daha ağırları var ama Debloated bir KDE masaüstü dağıtımından rahatça XFCE ağırdır diyebileceğimi düşünüyorum.
Güvenilir bir kişi varsa.etiketleyinde gelsin.
@gen2 @Arsenik

İyi de XFCE çoğu masaüstü dağıtımından ağır ve adamın sistemine çok iyi gitmeyecek bir masaüstü dağıtımı. Tamam daha ağırları var ama Debloated bir KDE masaüstü dağıtımından rahatça XFCE ağırdır diyebileceğimi düşünüyorum.

@gen2 @Arsenik
Plasma ne kadar debloat edilebilir ki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı