4 41Nokta Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 314 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #11 Cruslan dedi: "ati" sürücüsüne mi geçelim? Genişletmek için tıkla... Evet.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2022 #12 o zaman sizinle x server konfigürasyonu oluşturalım. TTY'ye erişmesini biliyor musunuz?
4 41Nokta Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 314 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #13 Cruslan dedi: O zaman sizinle X server konfigürasyonu oluşturalım. Tty'ye erişmesini biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'a dönüyorum. Allah için bilgisayar 5 dakikada açılıyor. Windows'ta 30 saniye sürmüyor. Gene de yardımlarınız için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2022
Cruslan dedi: O zaman sizinle X server konfigürasyonu oluşturalım. Tty'ye erişmesini biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'a dönüyorum. Allah için bilgisayar 5 dakikada açılıyor. Windows'ta 30 saniye sürmüyor. Gene de yardımlarınız için teşekkür ederim.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2022 #14 @41Nokta, siz bilirsiniz hocam. Linux'un biraz yavaş açıldığı doğrudur ancak genel performansta daha mutlu eder.
@41Nokta, siz bilirsiniz hocam. Linux'un biraz yavaş açıldığı doğrudur ancak genel performansta daha mutlu eder.
4 41Nokta Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 314 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #15 Cruslan dedi: @41Nokta, siz bilirsiniz hocam. Linux'un biraz yavaş açıldığı doğrudur ancak genel performansta daha mutlu eder. Genişletmek için tıkla... Hocam format USB'si hazırlamamda yardım edebilir misiniz?
Cruslan dedi: @41Nokta, siz bilirsiniz hocam. Linux'un biraz yavaş açıldığı doğrudur ancak genel performansta daha mutlu eder. Genişletmek için tıkla... Hocam format USB'si hazırlamamda yardım edebilir misiniz?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2022 #16 41Nokta dedi: Hocam format USB'si hazırlamamda yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Forum kuralları gereği aynı konuda yardımcı olmam münkün değil. Ayrı bir konu açın ve etiketleyin.
41Nokta dedi: Hocam format USB'si hazırlamamda yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Forum kuralları gereği aynı konuda yardımcı olmam münkün değil. Ayrı bir konu açın ve etiketleyin.